Milyen ps3-at lenne érdemes venni ami flashelhető?
Szóval most hogy ps3-mon ha legújabb cfw-t teszem fel fut minden játék milyen ps3 "csomagot" lenne érdemes venni?
Super slim 500gb gondolkodok de nem tudom, hogy azt is lehet e flashelni full mivel nem rég jött ki tudtommal.
Régen volt már ps3am akkor még semmi flash v hack nem volt rá (vagy csak nem tudtam róla) [akkor táját vettem amikor megjelent]...
Hiába volt hozzá 4 játék és még vettem is hozzá anno nem kötöttek le... és akkoriban még 1 játék 10-16 ezer között volt...
So ha flashelve lesz nem kell azon aggódnom hogy úristen vettem 1 játékot 10 ezer pénzekért és máris meguntam...
Kül amúgy se ilyen játékokkal játszanék, hogy cod meg etc multi, főleg japán anime game...azok többségébe nincs multi
öregem egy rugón jár az agyunk.
én is azért vettem a superslim et hogy japán anime stílusú játékokkal játszak.
úgy vettem hogy az 500gb os gép a diablo 3 al meg a last of us el.
meg 6 ért megvettem hozzá a bleach et mert azzal úgy vagyok hogy az nekem azért is eredetiben kell.
a flashelés kb fél óra alatt kész voltam vele Rogero 4.53 al flasheltem.
innen töltsd hozzá nekem bejött.
www.ps3jail.com
13#
Te ezért mennyi pénzt kapsz az oldaltól? vagy csak trollkodsz?
Kezdjük ott hogy még nincs rogero 4.53 -_-
Illetve ahogy a 14# írja cobra ode-nélkül nem lehet superslimet flashelteteni...
Illetve 13# ha már hülyeséget írsz miért nem nézed mikor írtam ki a kérdést? 2012-11-26 elég régen volt már...
nem trollkodok hanem haver megadta a jelszóját a cuccnak és működött.
de amúgy nem az amit kiírnak hanem 4.41 es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!