Milyen ps3-at lenne érdemes venni ami flashelhető?
Szóval most hogy ps3-mon ha legújabb cfw-t teszem fel fut minden játék milyen ps3 "csomagot" lenne érdemes venni?
Super slim 500gb gondolkodok de nem tudom, hogy azt is lehet e flashelni full mivel nem rég jött ki tudtommal.
Mindegyiket lehet, 10-15 ezerért visszaállítják neked a régi FW-t, amire aztán rárakhatod a CFW-t.
Ha nem akarod, hogy vissza kelljen állítani az FW-t drága pénzért, akkor használtan veszel egy régi PS-t, mert amit boltba kapsz azok már rég újabb FW-n vannak.
Rogero 4.21 CFW-vel már az újabb játékok is elindulnak (Borderlands 2, Dishonored, stb.).
jajj végre kommentek:D
thx kár h nem lehet ezt flash :S
Akkor valami egyéb tanács h "mégis a legjobb ps3 legyen ami flashelve van"
Amúgy lehet mégis lehet a Super Slim-et flashelni, nem vagyok nagy szakértő, csak minimálisan értek hozzá.
Profitól kérdezd meg melyiket lehet (mert most jött ki 4.30-hoz CFW, tehát elméletileg a Super Slim is flashelhető vele).
Egyébként pár ok az eredeti mellett:
- patch: net nélkül nem tudod letölteni, és pár játék tele van buggal, amivel PSN nélkül nem tudsz mit kezdeni
- trófeák: valakiket nem érdekel, de nagyon sokan rákattannak, és megszállottan gyűjtik a platinumot. Pár trófeához multi kell, ha flasheled akkor meg nem tudsz multizni->nem lesz platinum (egyébként úgy néz ki a legújabb CFW-vel még lehet multizni, de előbb-utóbb biztos bannolják őket)
- ha flasheled, rengeteg játékot fogsz letölteni->bőség zavara->nem fogod tudni élvezni a játékot, mert még csomó van a gépeden amit végig kéne vinni, ezért már 3 óra után várod, hogy vége legyen a játéknak, ha eredeti akkor meg szarrá játszod, és jobban értékeled
- ha csak azért flasheled, mert drága a játék hozzá: 10 rongyért előfizetsz 1 évig a PS+ra->1 évig van rengeteg ingyen játékod.
patchot le toom szedni pendrive ra és arról futtatni nem?
trófea nekem m1
multizni annyira nem akarok ink flash ha választani kell
Régen volt ps3am akkoriban amikor kiadták és hát ugye nehezen összeszedegetett pénzből lett vége játék
és egyáltalán nem éreztem h huuu de jo szal ha leszedem megunom nem teszik delete v akármi (szal bőségzavar no problem :D) [pspn is tudtam kezelni itt se lehet más] xD
De köszi a válaszokat nagyon sokat segítettetek :D
Még 1 ask:
Valahol olvastam, hogy psn storeből le lehet szedni valami file-t amitől menni fognak a ps2 játékok ez igaz a ps1 re is?
És ha flashelem és úgy teszem rá akkor is menni fognak?
[tudom nem azé kell ps3 at venni hogy vigye a ps2-1 gamet de érdekel]
Nincs másik érvem.
Ennyi nem elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!