Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen számpítógépet tudtok...

Milyen számpítógépet tudtok ajánlani? Milyen árban?

Figyelt kérdés

(Lehet, hogy a kérdést nem jó kategóriába írtam, de bocsássatok meg nekem, mert teljesen új vagyok az oldalon).

Szóval, karácsonyra számítógépet szeretnénk venni, mert a mostani már nem fiatal, és lassú is, és még van vele néhány probléma, bár még használható. Eredetileg nem laptopra gondoltunk, de felőlem jöhet az is :-). Nem szeretnénk ilyen hűű de hiper-szuper még azt is tudom amit gondolsz gépet, de azért olyat sem, ami két év után önmegsemmisítést hajt végre. Tehát kb. ilyen 10-es skálán 5-6-7-est, közepeset, illetve valamivel jobbat. Napi szintű használatra kéne, (2 gyerek biztos ül előtte összesen 2-3 órát), de semmi extrát nem kell, hogy tudjon. Milyen márkájút tudnátok ajánlani? (Most Vaio-nk van) És nagyjából milyen árban? Internetes oldalakat is mondhattok, ha gondoljátok, mert én még ahhoz is béndzsa vagyok, hogy megtaláljam ezeket a weboldalakat :D Nem ám, de ez a történet inkább a család hímnemű tagjait izgatja. Engem csak a kütyü minősége, márkája (hogy egyáltalán tudjam, mit akarok venni:D), és ára édekel.

Előre is köszönöm:)

2012. nov. 17. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Jó kis sztorit kerekitettél belőle.

Mennyi lovét szántok a dologra, monitor is kell vagy jó a régi?

2012. nov. 17. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem sokáig desktop gépem volt, de kb. 5 éve már csak laptopot használok, sokkal praktikusabb. Ezek közül az Acer-rel nagyon megjártam, azt nem javaslom, viszont a Lenovo bármelyik típusa jó döntés lehet. Szvsz egy Core i3, Core i5, neaggyisten Core i7-es procival szerelt géppel nagyon nem lőhetsz mellé. 150k HUF körül már biztosan lehet találni megfelelőt, ha ügyes vagy, akkor ez alatt is. Én azt javaslom, hogy menj el néhány boltba (pl. edigital, gephaz) érdeklődj, mond el az igényeidet és a javasolt konfigokra keress rá az argep.hu-n vagy a depo.hu-n hogy hol éri meg megvenni. Érdemes rászánni az időt és az energiát hogy beleásd magad, mert sokat lehet nyerni ha ügyes vagy.
2012. nov. 17. 16:54
 3/5 A kérdező kommentje:

red4me: :D:DDD

Amúgy laptopunk van most.

2. válaszoló: köszönöm, hasznos tanácsok ;)

2012. nov. 17. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Javaslom: menny be egy számítógép üzletbe, és mond el ott ezt csak kicsit rövidebben.
2012. nov. 18. 00:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia

Mennyit szánnál rá ?

[link]

2012. nov. 18. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!