Milyen számpítógépet tudtok ajánlani? Milyen árban?
(Lehet, hogy a kérdést nem jó kategóriába írtam, de bocsássatok meg nekem, mert teljesen új vagyok az oldalon).
Szóval, karácsonyra számítógépet szeretnénk venni, mert a mostani már nem fiatal, és lassú is, és még van vele néhány probléma, bár még használható. Eredetileg nem laptopra gondoltunk, de felőlem jöhet az is :-). Nem szeretnénk ilyen hűű de hiper-szuper még azt is tudom amit gondolsz gépet, de azért olyat sem, ami két év után önmegsemmisítést hajt végre. Tehát kb. ilyen 10-es skálán 5-6-7-est, közepeset, illetve valamivel jobbat. Napi szintű használatra kéne, (2 gyerek biztos ül előtte összesen 2-3 órát), de semmi extrát nem kell, hogy tudjon. Milyen márkájút tudnátok ajánlani? (Most Vaio-nk van) És nagyjából milyen árban? Internetes oldalakat is mondhattok, ha gondoljátok, mert én még ahhoz is béndzsa vagyok, hogy megtaláljam ezeket a weboldalakat :D Nem ám, de ez a történet inkább a család hímnemű tagjait izgatja. Engem csak a kütyü minősége, márkája (hogy egyáltalán tudjam, mit akarok venni:D), és ára édekel.
Előre is köszönöm:)
Jó kis sztorit kerekitettél belőle.
Mennyi lovét szántok a dologra, monitor is kell vagy jó a régi?
red4me: :D:DDD
Amúgy laptopunk van most.
2. válaszoló: köszönöm, hasznos tanácsok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!