Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek még megéri venni...

Szerintetek még megéri venni psp-t?

Figyelt kérdés
Meg lehet csinálni ,hogy bírjak rá letölteni játékot és ne kelljen megvenni (flash vagy mi).meg a jobb játékokat még kiadják rá?

2012. nov. 17. 13:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ne flesseld ki , a használt játékokhoz psp-re már 1000 forint körül is hozzá juthatsz. amúgy meg igen megéri mert sok játék van rá. Ami régen jó volt az most is jó. persze van nála jobb is.
2012. nov. 17. 16:53
 12/21 A kérdező kommentje:

és melyiket ajánlanátok?

PSP 1000 (Fat)

PSP 2000 (Slim & Lite) gondolom ezt hisz ez a legújabb

PSP 3000 (Brite)

PSP N1000 (Go)

PSP E-1000 (Street)

2012. nov. 17. 17:14
 13/21 anonim ***** válasza:

lol psp böl a Go a legújabb

nekem a legrégebbi van az 1000 fat (mondjuk nem válnék meg tőle sose)

kül jah 1000 Ft vehetsz már játékokat de ha pl Go-t veszel nem tudsz játék "lemezt" beletenni mert abba nincs UMD olvasó csak psn store-ból vehetsz játékot hitelkártya segítségével

A psp ami viszi UMD abból a "legújabb" a 3000 ezres

Ha flasheltetni akarod akkor viszont nézd meg mert nem mindegyik verziót lehet azthiszem (bár erre nem nagyon emlékszem mert nagyon régen olvastam róla)

Facebookon van psphungary csoport azzem vagy valami ott hátha többen tudnak segiteni...(régen volt oldal is de mára megszűnt azthiszem)

2012. nov. 17. 18:35
 14/21 A kérdező kommentje:
PSP 2000 Slim-re gondoltam ez tűnik a legjobbnak és ezt lehet flesselni?
2012. nov. 18. 10:21
 15/21 anonim ***** válasza:

Tudtommal az összeset lehet csak azzem volt valami hogy ha a "Dobozán teli karika van akkor nem... vagy fordítva" de lehet h ez változott amióta én foglalkoztam vele...(meg 100%-ékig én sem emlékszem már)

Am azért ajánlom a használtat mert 10-15 ezerét már tudsz venni átlaghelyen meg 30ezer holott annyit meg sem ér már (bár ha tudsz olcsó helyen venni akk oke)

2012. nov. 18. 12:44
 16/21 anonim válasza:
KEDVES BARÁTOM.Nos szerintem nagyon megéri jó 15 éves múltam lehet hogy le fogtok szólni de nem érdekel. Én ballagásomra választotam ki és nagyon megérte ahoz hogy játékot vásárolj ezen szakadunk osztálytársakkal hogy pspre játékot venni :o. figyu gondolom neted van beirod googleba hogy the piratebay vagy beload. és kiválasztod a pspre vonatkozo jatekokat 100 nál is tobb van.PL GTA VICE CITY. LIBERTY CITY. PL:DIRT 2 ÉS MÉG RENGETEG GAME. INNEN LETÖLTÖD ÁTMÁSOLD AZ ISO MAPPÁBA IS RAJTA IS VAN. DE KELL EGY KÁRTYA OLVASO. JA ÉS TOLTSD LE AZ UTORENTET. JA ES VIGYAZZ CSAK ISO ÉS MEG EGY FAJL MEGY RÁ. SZERINTEM VEDD MEG. TALÁN ELEJÉN A KEZELÉSE LESZ NEHÉZ ELSÖ 5 PERC. VEDD MEG
2012. nov. 19. 17:34
 17/21 A kérdező kommentje:
A szüleim szerint fölösleges itthon itt a gép annyira nem utazok sokat ,hogy kéne.
2012. nov. 19. 18:02
 18/21 anonim ***** válasza:

van 1 jó pár game pspre ami nincs pc re

Pl: Final Fantasy Crisis core

God of war (2 game címeket nem tudom)

2012. nov. 19. 20:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Először is a go széria a régebbi fajta. 2x meg éri mert jó sok jó de sok rossz játék van rá kb olyan 160 170 db van rá ezek fele kínai és azok szarok de van rá olyan 70 jó játék ezek között is ott az Obscure the aftermath akk God of war Chains of Olympos/Ghost of Sparta akk Jak and Daxter the Lost Frontier akk nem szeretem annyira de Tekken akk Medievil..... Ha ki ( flasheled ) a gépet ( 3000 ft megjegyzem 1 új játék ennyi akkor netről letöltött játékokat is vinni fog neked. Úgy hogy szerintem inkább először, ne vegyél játékot azonnal flasheld ki am 1000 ft ért ? Gondolkozz ! Melyik a jobb ha ügyes vagy 1 játékot ki akasztasz 2-3 hét alatt na most ki akasztottad menyél vegyél újat megint csak 1000 és ez megy tovább ( amúgy ami 1000 ft az elég szar állapotú..... ) Ehelyett ki flasheled nem 1 gazdasági káosz az a 3000 ft letöltesz rá 1 nap alatt 10 játékot és mehet a game :) Ha bármi kérdésed van írj privátot vagy csak commot am Szerintem innen vegyél és 1004 et vagy 3004 et nekem 1004 fat van ( BAZ megyében Miskolcon van) [link] EZt az oldalt mindig nézd mert ide 2 naponta jön új áru amúgy máshol csak Vaterán + Jó fogáson találsz 19000 ezerért
2012. nov. 20. 19:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Amúgy + nem 1000 hanem 1500-1600......
2012. nov. 20. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!