Miért nem tudom digitális üzemmódban behangolni az RTL Klubot, és a TV2-öt? Csak az M1, M2, Duna, Duna World, jön be, a fent emlitett kettö nem.
Értem
És mi a tanácsod, hogy próbáljam meg behozni?
Válaszodat elöre is köszi
Felszini
tetöantenna
Neeeeeeee
Nincs kártyám
dehát a hirdetésben az van hogy hét darab ingynes adás van a Mindig TV-nél...
Nem kártyafüggő kártya nem kellene hozzá csak az a bibi hogy e két csatornát a MindigTv nem adja HD-ban!Ne is keresd.
Jelenleg a TV2 HD csak az UPC-nél elérhető az RTL Klub HD talán csak a HelloHD-nál.
Hülyeséget írnak már megint...
Keresd ki, kérdezd meg, hogy ahol laksz, ott milyen multiplexeren kell bejönnie a TV2-nek és a retekklubnak. Ez a két keradó is bejön kártya nélkül. Belövöd a TV-ben kézi kereséssel az ezekhez tartozó multiplexer csatornát (65, 38, 54 vagy mittudomén nálad mi) és addig tekergeted az antennát amíg a vételi jele a lehető legnagyobb nem lesz, na akkor be fog jönni a barátokközt. Ellenben lehet, hogy szívni fogsz, és a másik multiplexer nem jön be, VAGY egyszerűen egy erősítős antenna kell, mert a másik multiplexer gyengébb ott ahol vagy.
Oké, próbálkozom !
Köszi h irtál
Egyébként én is kételkedtem benne hogy kártya kell hozzá
Analógban is ingyenes, telibek@rva reklámokkal, meg még fizessek is??
Bejön kártya nélkül is a retek és a biopon tv.
Valószínű nincs jó irányba állítva az antennád, azt is jó volna tudni hogy hol laksz , akkor meg tudnám nézni hogy merre van a legközelebbi adó.
A másik lehetőség az hogy az antennádnak a magasabb frekvenciákon nagyon alacsony az erősitése , ebben az esetben egy erősitős lepke vagy Yagi antennát javasolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!