A Diginél digitális jelen nem jön be az M1, M1 HD, M2, M2 HD, Duna TV. Melyik frekvencián vannak?
Figyelt kérdés
És a googlebe kerestem már ne onnan mondjátok hogy frekvencia . hu2012. márc. 16. 18:43
1/5 anonim válasza:
Ha van Google Chrom-od akkor a chrome webstore keresőjébe beirod,hogy chrome tv,letöltöd és tutdod nézni amiket felsoroltál.
2/5 A kérdező kommentje:
2012. márc. 26. 16:10
3/5 anonim válasza:
Köszi a linket, nekem is hasznos volt!!
4/5 anonim válasza:
Hello!
Samsung F6400 full HD tv-n a DIGI-nél kábelen keresztül nincs m1 HD; M2 HD; Duna HD.
A csatorna maga megvan, viszont az írja ki hogy gyenge, vagy nincs jel.
A tv a digi által megadott kiosztáson van és ott sem jön.
akkor hol lehet?
Mellesleg "légi" csatlakozás esetén - természetsen megfelelő antennáva - semmilyen HD adás nem jön.
Mit lehet tenni?
Valakinek megoldási javaslat?
Előre is köszi.
5/5 anonim válasza:
A csatorna beállításainál a symbol rate-t 6000-re kell állítani. (nekem 6875 volt, de volt akinek 6900) máris talál a tv 4 új hd-csatornát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!