Hol érdemes Xbox-ot venni melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
2012. nov. 16. 08:24
1/3 gelazso válasza:
szerintem mindig a legújabb a legjobb.hiszen valami fejlesztésen átmennek amik újonnan megjelennek.
2/3 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hogy az melyik?Én lány vagyok és a páromnak szánnám karácsonyra és nem vagyok ebben jártas.
Köszönöm
2012. nov. 16. 08:43
3/3 anonim válasza:
Ha nem vagy jártas benne, érdemes csomagban vásárolni, hogy minden benne legyen (kábelek, tartozékok, netán Kinect), ne csak az alapgép. Pl. az Invinél tudsz kamatmentes részletre, bekapcsolásra készen, három játékkal, arany Live-tagsággal venni egész jó áron: [link]
Ez egy közepes kiépítés, van jobb, azt ne kérdezd melyik a legjobb, mert határ a csillagos ég..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!