XBOX 360 slim vagy PS3 slim? (több lent)
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez a kérdést már nagyon sokszor feltették de az lenne a kérdésem hogy én csak FPS, akció, háborús játékokat játszom és hogy melyiket éri meg jobban erre a stílusra venni?2012. nov. 14. 09:02
11/19 u.balázs válasza:
A hibákért bocs mobilon írtam.
12/19 anonim válasza:
Azért a full hd más meg a sima hd-n is mivel a full hd 1080p
a Hd ready pedig 720p.
Amúgy ne tegyél fel itt kérdéseket mert a válaszolók 90% fan.
amúgy a grafika hasonló és nagyon szinte semmi különbség (kivéve ha úgy készítik el a gyártók)
amúgy itt tettek fel kérdéseket ki elégedet a konzolával
Xbox-osok nagy része nemet mondot ps3-masok nagy része igent mondot.
Aki ezt még egyszer megkérdezi én azt kiherélem.
13/19 anonim válasza:
Honnan tudod ki mondott igazat lehet hogy a PS3 fanboykák húzták le a dolgot akinek Xbox360-a van nem cserélné el egy japán fosi-ra.A arconverés az volt a PS3-as tulajoknak hogy a Sunyi ígért fűt-fát ilyen-olyan 1080p játékokat stb.. és közben a játékok 95%-a 720p + mivel bonyolultabb rá portolni a játékokat a multiplatform game-k szebbek az Xbox360-on+ a PS nem képes stabilan tartani a 30FPS-t sem a youtube-on meg lehet nézni pl:Borderlands 2,Skyrim frame rate Xbox360 vs PS3 stb..Írogathatnék reggelig.Ha ez nem volna elég nézd meg hányszor több Xbox360 játék Walktrough van fenn mint PS3 azt hiszem ez elmond mindent.
14/19 anonim válasza:
de xbox ra nincs annyi japan game szal pl mint én azé választom a ps3 at
lehet xbox szebb ha kevesebb japan game van rá az eredmény ua
(pl nincs rá sengoku basra, bleach, one piece, etc)
15/19 anonim válasza:
Ez csak egy szempont mert,nem csak tizenegy néhány évesek játszanak konzolon és,nem mindenkit érdekelnek a Japán játékok.Nekem egy sincs és,nem is lesz,mert nem az én világom vannak még egy páran így vele.
17/19 anonim válasza:
Döntsd el te ne itt kérdezgesd.
Amúgy Xboxra se sok a full hd game.
Egy jó házimozi feltúrbózza a képet ha csak az a baj.
19/19 Jozsa válasza:
Én ps3 párti vagyok...de voltt box-om is,ps-re több exkluziv játék jön ki és minőségibb maga a konzol......DE viszont a box joy fényévekel van a ps joy előt...kényelem,az első ravaszok stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!