Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » XBOX 360 slim vagy PS3 slim?...

XBOX 360 slim vagy PS3 slim? (több lent)

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez a kérdést már nagyon sokszor feltették de az lenne a kérdésem hogy én csak FPS, akció, háborús játékokat játszom és hogy melyiket éri meg jobban erre a stílusra venni?

2012. nov. 14. 09:02
1 2
 11/19 u.balázs ***** válasza:
A hibákért bocs mobilon írtam.
2012. nov. 15. 17:40
 12/19 anonim ***** válasza:

Azért a full hd más meg a sima hd-n is mivel a full hd 1080p

a Hd ready pedig 720p.

Amúgy ne tegyél fel itt kérdéseket mert a válaszolók 90% fan.

amúgy a grafika hasonló és nagyon szinte semmi különbség (kivéve ha úgy készítik el a gyártók)

amúgy itt tettek fel kérdéseket ki elégedet a konzolával

Xbox-osok nagy része nemet mondot ps3-masok nagy része igent mondot.

Aki ezt még egyszer megkérdezi én azt kiherélem.

2012. nov. 15. 17:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Honnan tudod ki mondott igazat lehet hogy a PS3 fanboykák húzták le a dolgot akinek Xbox360-a van nem cserélné el egy japán fosi-ra.A arconverés az volt a PS3-as tulajoknak hogy a Sunyi ígért fűt-fát ilyen-olyan 1080p játékokat stb.. és közben a játékok 95%-a 720p + mivel bonyolultabb rá portolni a játékokat a multiplatform game-k szebbek az Xbox360-on+ a PS nem képes stabilan tartani a 30FPS-t sem a youtube-on meg lehet nézni pl:Borderlands 2,Skyrim frame rate Xbox360 vs PS3 stb..Írogathatnék reggelig.Ha ez nem volna elég nézd meg hányszor több Xbox360 játék Walktrough van fenn mint PS3 azt hiszem ez elmond mindent.
2012. nov. 16. 00:08
 14/19 anonim ***** válasza:

de xbox ra nincs annyi japan game szal pl mint én azé választom a ps3 at

lehet xbox szebb ha kevesebb japan game van rá az eredmény ua

(pl nincs rá sengoku basra, bleach, one piece, etc)

2012. nov. 16. 01:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez csak egy szempont mert,nem csak tizenegy néhány évesek játszanak konzolon és,nem mindenkit érdekelnek a Japán játékok.Nekem egy sincs és,nem is lesz,mert nem az én világom vannak még egy páran így vele.
2012. nov. 16. 13:04
 16/19 anonim ***** válasza:
wtf 11 éves?
2012. nov. 16. 16:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Döntsd el te ne itt kérdezgesd.

Amúgy Xboxra se sok a full hd game.

Egy jó házimozi feltúrbózza a képet ha csak az a baj.

2012. nov. 16. 17:01
 18/19 anonim válasza:

[link]

mindent elárul

2012. nov. 25. 08:46
 19/19 Jozsa válasza:
Én ps3 párti vagyok...de voltt box-om is,ps-re több exkluziv játék jön ki és minőségibb maga a konzol......DE viszont a box joy fényévekel van a ps joy előt...kényelem,az első ravaszok stb...
2012. dec. 30. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!