Lehet e estleg nullazni a kepek szamat a fenykepezogep-ben? (Nikon L120).

Figyelt kérdés

2012. nov. 8. 10:02
1 2
 11/18 Golan Trevize ***** válasza:

Mert hülye vagyok, és rosszul fordítottam.

Nem eleme van, hanem akkumulátornak írják, és biztos vagyok benne, hogy nem is akkumulátor, hanem valami kondenzátor lesz az.

2012. nov. 8. 15:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Aha, es ha egy darabig ki vennem az ellemeket elmeletileg a kondi ki kellene 'suljon'.. Vagy tevedek?
2012. nov. 8. 16:24
 13/18 Golan Trevize ***** válasza:

Szerintem az napokig, ha nem hetekig bírja.

De nem az a lényeg, hanem hogy írtad, hogy nincs belső memóriája a fényképezőgépnek, pedig a kézikönyve szerint (ezt linkeltem) van.

Biztos, hogy ugyanarról a típusról beszélünk?

2012. nov. 8. 16:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen, elnezest kerek valoban van belso memoria, en rosszul fogalmaztam. A tipus meg Nikon coolpix L120.
2012. nov. 8. 17:03
 15/18 Golan Trevize ***** válasza:

Pedig akkor nulláznia kell a számlálót fentebb leírt módon.

A kézikönyv szerint ráadásul ha eléred a 9999-es számot, nem is fog tudni több képet menteni...

2012. nov. 9. 08:06
 16/18 A kérdező kommentje:
Ok, hidd el hogy nem nullaza. Na most, ha eleri a 9999 kepet szerintem akkor ellorol kellene kezdje mert az nagy szivas lenne hogy nem ment tobb kepet...
2012. nov. 9. 10:44
 17/18 Golan Trevize ***** válasza:

Elhiszem, hogy nem nullázza, csak nem értem, miért. ;)

És megint nem olvastam elég alaposan, mert:

"If an image is taken when the current folder is numbered 999 and contains 200 images or an image numbered 9999, no further images can be taken until the medium is formatted or a new memory card inserted."

Vagyis másik kártyára tud majd menteni.

2012. nov. 9. 11:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Ok, megegyszer koszonom turelmed hat ugy nez ki hogy nem tudom (nem lehet) nullazni. Hat eleg erdekes!!! Valahol lattam a magyar nyelvu hasznalatit meg meg nezem bar sokszor a forditas sem 100% - kos.
2012. nov. 9. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!