A Nintendo WII jó?
Figyelt kérdés
Most van egy ps2-öm és szeretnék újítani, szeretnék egy WII-t venni de nem tudom hogy megéri-e, annyival biztos jobb hogy lehet rajta netezni, de nem tudom hogy multizni lehet-e rajta?Meg hogy ha mondjuk kicsippeltetem (vagy flashelni kell nemtudom, nem értek hozzá) akkor lehet-e utána multizni? Vagy olyan mint a ps3 meg az xbox, hogy utána nem lehet multizni?#A Nintendo Wii jó?
2012. nov. 7. 19:38
1/2 anonim válasza:
szerintem nagyon jó!:D nekem is van és nagyon tetszik. már madjnem két éve megvan és eddig semmi probléma nem volt vele. multizni lehet rajta, max 4-en. szerintem megéri.:D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi,am nem tudod hogyha kicsippeltetem (vagy nem tudom mit kell vele) azután is működik a multi?
2012. nov. 10. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!