Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem tudok jelölni, se...

Miért nem tudok jelölni, se üzenetet írni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Facebookon letiltottak 30 napig nem tudok jelölni, az oké, de üzenetet se enged írni!! Van 2 felhasználóm + anyukámnak beléptem mind a 3-ba megnézni hogy lehet én állítottam el valamit, de nem tudom. Mikor rálépek egy ismeretlen adatlapjára és üzenetet akarok neki írni ki se jelzi hogy üzenet vagy valami ilyesmi! Szerintetek azért amiért letiltották az 1-ik regem ez kihat a többire? Vagy tényleg csak én állítottam el valamit!?

köszi:)

2012. nov. 7. 13:45
 1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy az az ismeretlen kikapcsolta az üzenetek fogadását, ergó nem tud neki idegen írni. Nem hat ki más adatlapra az tutkó !
2012. nov. 7. 18:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!! Igen már rá jöttem!:)
2012. nov. 7. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!