Ps3 at vagy Xbox 360 at válaszam? (igények lent)
Én inkább a japán játékokkal szeretek játszani pl rpg-k vagy naru, bleach ilyesmi
Ezek igények alapján mivel járnék jobban?
ps3 al vagy xbox 360n al?
(+írjátok oda hogy milyen)[xbox nál pl elite arcade etc, ps3 nál meg h slim fat etc)
Nem vagyok otthon a 2 konzolba..
válaszokat előre is köszi:D
Xboxnál is slim-et vegyél 250gb - osat
Ezek kb az összes multiplatform játék ,tehát mind a 2 konzolra kiadják.
De szerintem az rpg-k királya a Fable 2 (ez személyes vélemény , nagy Fable rajongó vagyok :D ) és ez csak xbox 360 ra van.
A multi sokkal jobb a box- nál , igaz fizetős , de keveset kell fizetni és sok az akció játékokra (ha előfizető vagy) - ez a gold
tökéletesen megy minden...
A ps 3 nál a multit megkapod ingyen , de aztmondják h laggol és nem működik megfelelően - > ne kövezzetek meg ebben nem vagyok biztos , nem volt még ps 3 -am.
A ps3 -on tudsz blue Ray-t lejátszani amit sajnos boxon nem.
de minek 250 gb tárhely ha pl dvdről játszanék?
am sztem online nem igen játszanék XD
Nekem volt ps3-am de az XBOXOT választanám a helyedben....
Ps3-on nem laggol mindig a killzonnal nem volt gond de a mw4-gyel már igen .Hamar bedöglik szerintem mert 1 évig ha használtam és a gariját már akkor is túllépte.. Bluraynél nem szép a képe.
Dvd is szarabbul né kirajta mint egy igazi dvd lejátszóén...
Valamint z xboxnak van a világ legjobb kontrollere, és sokkal szebb és használhatóbb az xbox. Szerintem boxot vegyél! :)
Az Xbox360-hoz nagyon jó kiegészítőket gyártanak!Pl:
Hát idk lehet h ps3 lesz arra több "anime"game jön ki pl naruto v bleach
meg nem ismerek olyan gamet ami csak xbox ra jött ki
Király, törölték a hozzászólásom, pedig nem volt benne semmi durva.
Ahogy akkor is írtam, Sony egy japán cég, Japánok meg ha lehet inkább a hazait veszik, ezért ott jelentéktelen is az Xbox eladás. Ha meg Japánban szinte 0 Xbox-ot adnak el, PS3 meg teljesen alap, hogy van valakinek, akkor valószínűleg PS3-ra nem kicsit nagyobb a japán tartalom.
Igaz, hogy PS3-on sokkal több az exkluzív cím, de természetesen boxra is vannak exkluzív játékok, csak 3-4 nagy címtől eltekintve nem sok (pláne, ha a Kinect játékokat is külön vesszük).
Ha japán játékokkal akarsz játszani kétség sem fér hozzá, hogy PS3-mal (esetleg még valamelyik Nintendo-val) jársz jobban.
Azt meg írtad, hogy online nem nagyon játszanál, de azért ha mégis megnyugtatlak: PSN semmivel sem rosszabb, mint az Xbox Live, sosem laggol, grafika sem rosszabb online, stb.
Illetve amit #3 írt ott semmi sem igaz (szerintem nem is volt PS3-ma, neten sokszor kitalálnak mindent), blu-ray-nek olyan a képe, amilyennek kell lennie, nem torzít, és DVD-n is teljesen olyan a kép, amilyennek kell lennie és bármelyik másik lejátszón is olyan lenne.
Kontroller kérdés hülyeség, mindkettő joy jó, szebb/használhatóság szintén hülyeség és relatív is.
Nekem az a gondom hnem tudok választani...
Xbox nál az a jó h szebb a grafika
Ps3 meg legtöbb japán anime game arra jön ki + god of war etc...
Am ha ps3 at "hackelem v flashelem"(idk mit kell vele csinni h menjenek a letöltött játékok) akk vennem kell 1 külön hordozható memoriát és rátenni a játékot és a vinyóról futtatni?
PS3.
1.Ne flasheld ki mert nem tudsz akkor multizni
2.Az xboxnak nem szebb a grafikája.
3.Nagyon jó exkluzív játékok amik nincsenek xboxra.
4.Ingyen multi,(xboxnál akár 9-10 ezer is lehet)
5.blu-ray lejátszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!