Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ti mit vennétek 25 000 Ft-ból...

Ti mit vennétek 25 000 Ft-ból egy kütyüőrült 14 éves fiúnak?

Figyelt kérdés

Nyomtatót akart, de most megingott.. Az eddigi ajándékokból okulva MP4 és ilyesmi lejátszót nem kap, mert kb. 4 darab nem túl olcsó példány porosodik a polcán.

Szerintetek? Azt tudom hogy fényképezni nagyon szeret, de a családi tükörreflexest nem kapja meg, mert leejti és annyi, pedig már a telefonjában levő összes lehetőséget és alkalmazást kiaknázta, nagyon jó képei vannak. Tokon gondolkoztam kiegészítő ajándékként, de amit az iPhone-ja vásárlásakor kapott, azt most én használom a saját készülékemen.. Ennyiért nem találtam jó minőségű kompakt fényképezőt, vagy videókamerát. Tabletet részletre nem veszek neki egyenlőre, bár még nincs kicsukva. Szóval van még ötletek, hogy mit vehetnénk neki?

2012. okt. 30. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy egy hülyeségen kívül tudnál valami értelmeset is venni főleg ennyiért .Ha ő kütyüőrült akkor valszinleg ez kimerült abban hogy alkalmazásokat használ.

Kicsit jobban kéne ismerned a fiadat,ez nem életcél hogy nyomogatok egy vackot,biztosan van valami értemesebb hobbija is pl a fotozás de mint ez kilőve ,mi az ami érdekli sport ,ruha ,cipő, mert 25e ft ból vehetsz neki még egy mp100at és ahogy mondod ott fog porosodni az asztalán,ez már egyáltalán nem érdekes és hasznos egy mai14 évesnek.

Én inkább azt tanácsolom hogy hajtogass egy dobozt írd rá hogy kü tyű és tedd bele a 25 rongyot,így ő tudja hogy mi kell neki,reméljük nem kábszerre fogja költeni. de komolyan :) vagy vegyél neki egy lézer nyomtatót és kuss van ,az még nem olyan haszontalan dolog mert később és a családtagok is tudnak vele szerződéseket okámyokat meg végzéseket nyomtatni tehát az jó dolog lesz későbbiekben is.

2012. okt. 30. 22:43
 2/7 A kérdező kommentje:

Ugyanúgy elköltené hülyeségekre, így ő kért meg, hogy inkább vegyünk neki valamit. A cuccait az anyjával veszik, mert azt leszögezte, hogy születésnap, névnapkor nem szeretne ruhát, ezt én betartom. Azért "csak" ennyi, mivel névnapjára egy 45 000 Ft-os Sennheiser fejhallgatót kapott, mert egy elég komoly hangrendszerre valót spórolt össze, így gondoltam hogy akkor én is adok bele, a szomszédságból és ismerősök közül többen a csodájára jártak, annyira jól szól és minőségi hangja van.:) (15-ös hang fölé még nem mertünk menni, mert elkezdtek remegni az ablakok és amúgy 40 a max..) Az összes kedvenc rock

zenekarjának albuma megvan neki, szóval ez is ki van lőve.. Hát szerintem marad a nyomtató, de nem egészen olyan, mint amilyet te ajánlottál, hanem valószínűleg ez lesz: [link]

2012. okt. 30. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Üdv, ha tényleg olyan jó hangrendszere van akkor esetleg ez : [link] :)
2012. okt. 31. 15:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogy ez nem jutott eszembe, tényleg! Régebben mindig mondogatta, hogy szeretne egy DJ pultot, azthiszem így hívják.. Köszönöm, valószínű, hogy ez lesz!:)
2012. okt. 31. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Szívesen üdv :)
2012. okt. 31. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Vettél egy fejhallgatót ami annyira jól szól hogy remegnek az ablakok 15 hangerőnél? :D

Akkor mért nem veszel egy gitárt neki ha rokkbusi a gyermek az nem is olyan drága.

2012. okt. 31. 21:10
 7/7 A kérdező kommentje:
A hangrendszerről beszéltem.:) de a fejhallgatónak is csodás hangja van. A gitár hiányzik még onnan..
2012. okt. 31. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!