Melyik tv-t vennétek meg ezek közül?
Figyelt kérdés
(Lehetséges hogy az első linkröl ki kell venni az m-betüt mert mobilrol irok és mobil váltáson volt a honlap)
És miért azt vennétek meg azt is irjátok le előre is köszi.
2012. szept. 18. 00:53
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Az eladás és a legjobb között van különbség. Sz@rt is lehet venni, de ezt azért mondom így, hogy érthető legyen. Az ember olyan, hogy bemegy a boltba ááá számszúng vegyünk számszúngot!! Na erről is ennyit. A név kötelez. Ha a tudást akarjuk nézni akkor van olyan ami a samsungot is elveri. A kettő közül én inkább a sony-t venném meg (ha lenne annyi pénzem rá...)
3/7 anonim válasza:
Biztos hogy van olyan csak még nem látta senki sem.Nekem több mint 15 éve samsung cuccaim vannak a mikró,mosógép,hűtő szekrény ,DVD,TV stb... és nem kellett csalódnom még egyikben sem.Vennék Sony-t én is ha még minden alkatrészt Japánban gyártanának de az a Sony már nem létezik és nem is fog.A Samsung meg csak annyira a rossz hogy a képernyőit egy rakás más márkába építik be mert ők gyártják a legjobbat a Google a barátod olvasgass kicsit.De itt a kötekedés a lényeg ahogy kivettem az írásból de nincs gond azért szeretlek mert őszinte vagy.
4/7 anonim válasza:
Nem kötekedésem a célom, de azt meg nem hiszem el, hogy a samsung a világ csúcsmárkája:) Pl. a pioneer kegyetlen jó minőség. Az is másik dolog, hogy a samsung cuccaiddal megvagy elégedve 15 éve, de nem gondolod, hogy másik is lehet jobb? Nekem van toshiba cuccom és rentkívül megvagyok vele elégedve. Meg biztos ismered a nokia telefonokat. Hát a samsungot leveri, bocsika. Na meg a notebook meg hasonlók? Szerinted a samsung áll a csúcson?:) Ki kell ábrándítsalak. Hát az apple! Nem mondom, hogy a samsung nem tud minőséget gyártani, de a samsung azért híres, mert mindenhova "benyalja" magát. Ha holnap megjelenik a samsung autó akkor az lesz a legjobb autó a világon? Bocsi, hogy letörlek, de a samsung "csak" egyik jobb és nem a legjobb gyártó.
5/7 anonim válasza:
Telefonból csak Nokia tudom hogy az Apple a menő de ha olyan menő lenne nem pereskedne a Samsung-al és sokan mondják hogy ahhoz képest hogy drága nem nyújt annyival többet ráadásul nem a közép rétegnek gyártja a cuccait én meg egy ilyen cégért nem fogok rajongani.A kérdésben a TV-k-ről volt szó abban a Samsung a jobb.Van tapasztalata mert régebben gyógyászati célú elektronikai eszközöket gyártott és kiemelkedő teljesítményt nyújtott az egész világon és ebbe a versenybe bárki beszállhatott volna de érdekes módon nem tették.Az árukereső oldalán nézd meg a Samsung és a Sony TV-k-et.Míg a Sony 50Hz TV-k-et kínál javarészt,ugyan azért a pénzért a Samsung 200HZ-400HZ-es TV-k-et kínál és nem mond már hogy egy 50HZ Sony ami még áramból is többet fogyaszt a Samsung-nál többet tud és jobb is mert az nem fedi a valóságot.
6/7 anonim válasza:
Az apple-nek van mac és az a csúcsok csúcsa. Attól, hogy pereskedik az nem minősíti az árut. A híres zenészek lazán készítenek rajta zenét, mert álom a minősége!! Lehet az ipad vagy iphone nem ér fel például valamelyik samsunggal, de a mac rendszerük verhetetlen a jelenlegi helyzetben.
7/7 anonim válasza:
Ezen nem veszünk össze mert a rendszerről én is sok pozitívumot hallottam mivel egy-két haveromnak MAC gépe van és ők nálam is többet tudnak erről én meg hiszek nekik az egyikük informatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!