A két LDC TV közül melyiket vennétek meg?
LG 32LH3000 Samsung LE32B53OP7W
(Lehet, h rosszul írtam le, akk bocs)
Azonosságok: 82 cm, Full HD, MPEG4 digitális tuner
Különbségek: az LG egy 10-essel drágább, de kapsz hozzá egy telót ajándékba. A Samsung olcsóbb, +a 3 éves Samsung garancia. Ja és még1 kérdés:
Melyiknek van szebb képe(mint játék során, vagy tévézéskor)?
(PS3 mellé kell.)
Köszönöm a válaszokat!
szerintem is, jól tud jönni 3 év garancia, főleg ilyen árkategóriában!
nagyon sokat meg nem hiszem, h különbözne a képminőség
Ennyi infóból én is a Samsungot mondanám, de ha lehet, akkor kipróbálás után válassz!
Ehhez szükséged lesz egy fehér, egy fekete, egy zöld, egy piros és egy kék képre, lehetőleg full hd méretben, valamint pár rövid, de pörgős videóra!
Ezeket írd ki egy dvdre és mehet a próba!
Az egyszínű képekkel megláthatod az esetleges pixel hibákat, a videó pedig azért kell, hogy megnézd, hogy gyors mozgásnál hogyan viselkedik a tv!
Ezután már látni fogod a különbséget és könnyebb lesz a választás!
Samsung, nekünk is van 2 samsung tv. A videónk és a hűtőnk is samsung, jó márka egyébként. LG telefonnal probléma volt az első 1-2 nap után vissza kellett vinni.
Samsungnak szerintem jobb as képminősége, de nézegesd egy ideig mert lehet elsőre furcsának tűnhet, de amúgy nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!