Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A két LDC TV közül melyiket...

A két LDC TV közül melyiket vennétek meg?

Figyelt kérdés

LG 32LH3000 Samsung LE32B53OP7W

(Lehet, h rosszul írtam le, akk bocs)

Azonosságok: 82 cm, Full HD, MPEG4 digitális tuner

Különbségek: az LG egy 10-essel drágább, de kapsz hozzá egy telót ajándékba. A Samsung olcsóbb, +a 3 éves Samsung garancia. Ja és még1 kérdés:

Melyiknek van szebb képe(mint játék során, vagy tévézéskor)?

(PS3 mellé kell.)

Köszönöm a válaszokat!

2009. jún. 15. 22:28
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A kérdésben az LDC szó LCD akar lenni, bocs xD
2009. jún. 15. 22:28
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Én a Samsungra szavazok!
2009. jún. 15. 22:44
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

szerintem is, jól tud jönni 3 év garancia, főleg ilyen árkategóriában!

nagyon sokat meg nem hiszem, h különbözne a képminőség

2009. jún. 15. 23:21
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Én a Samsungra szavazok!
2009. jún. 16. 06:37
 5/11 anonim ***** válasza:
79%

Ennyi infóból én is a Samsungot mondanám, de ha lehet, akkor kipróbálás után válassz!

Ehhez szükséged lesz egy fehér, egy fekete, egy zöld, egy piros és egy kék képre, lehetőleg full hd méretben, valamint pár rövid, de pörgős videóra!

Ezeket írd ki egy dvdre és mehet a próba!

Az egyszínű képekkel megláthatod az esetleges pixel hibákat, a videó pedig azért kell, hogy megnézd, hogy gyors mozgásnál hogyan viselkedik a tv!

Ezután már látni fogod a különbséget és könnyebb lesz a választás!

2009. jún. 16. 07:09
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

Samsung, nekünk is van 2 samsung tv. A videónk és a hűtőnk is samsung, jó márka egyébként. LG telefonnal probléma volt az első 1-2 nap után vissza kellett vinni.

Samsungnak szerintem jobb as képminősége, de nézegesd egy ideig mert lehet elsőre furcsának tűnhet, de amúgy nagyon szép.

2009. jún. 16. 07:24
 7/11 anonim ***** válasza:
57%
Samsung TV-k a legjobbak! Mi is most készülünk venni egyet és ha hiszed, ha nem ugyan olyat, mint te! LE32B530P7W :-)))
2009. jún. 16. 10:35
 8/11 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm, az utsó válaszolónak pedig üzenem, h nyugodtan vegyék meg azt a TV-t, én is tegnap vettem, ku.va jó:D:D:D
2009. jún. 17. 11:21
 9/11 anonim ***** válasza:
5%
az egyiket
2009. jún. 18. 02:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Köszi a tájékoztatást! Biztosan azt fogjuk mi is megvenni csak még nem most. kb.1-2hét múlva csak még nem tudjuk eldönteni, hogy a fekete vagy a fehér 'kereteset' válasszuk, mert a fekete a 'menő' , de nekünk tetszik a fehér is csak attól félünk, hogy nagyon meg fog rajta látszani a piszok.
2009. jún. 19. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!