Ps3 vagy xboxot vegyek?

Figyelt kérdés

Kérlek írjátok le a tapasztalaitokat ,vagy véleményeteket, mindenképpen veszem az egyiket csak én nem tudom h melyiket lenne érdemesebb.

Köszi

2012. okt. 30. 11:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

#20.: Valóban, így egymás mellé téve szépen látható a különbség, de ha külön-külön játszunk vele, akkor ezt nem nagyon lehet érzékelni.

#19.

2012. nov. 3. 11:36
 22/27 xbox360gamer válasza:

Ha ennyi pénzed van a TV-re meg házimozira akkor én inkább

egy Gamer PC-t vennék az mindent ver :)

2012. nov. 3. 21:46
 23/27 xbox360gamer válasza:
A te helyedben.
2012. nov. 3. 21:46
 24/27 A kérdező kommentje:

Xbox gamer:

Szted egy olyan pc-t ami viszi a mai játékokat mennyiért tudnék összerakni?

Mert ha kijön pl:110-130k ból az sem rossz megoldás.

2012. nov. 4. 09:11
 25/27 anonim ***** válasza:

Talán összerakható, viszont a gépigények játékról-játékra nőnek. Egy-két év után fejleszteni kell.

Míg az xbox 360 szerintem 3-4 évig jó eséllyel nem lesz elavult, a játékok mindenképpen futni fognak rajta. Ha jön is új konzol valamikor (új xbox előbb lesz mint PS), akkor is még pár év, mire lemegy az ára, jönnek rá új játékok, is kiküszöbölik az első generáció hibáit.

Tehát valóban, ha nagyon sok pénzed van, és sokat tudsz költeni a gépedre, akkor az is jó. Xboxot viszont egyszer megveszed, és pluszba már csak a játékok ára marad.

2012. nov. 4. 10:30
 26/27 anonim ***** válasza:

PS3-at vegyél, hidd el h jobb

Az xboxosok meg anyázás helyett néha olvassanak: [link]

2012. nov. 5. 18:21
 27/27 anonim ***** válasza:

Aerostone, te a 13 éves fejeddel minden ilyen kérdéshez odaokoskodsz?

Senkit nem érdekel, hogy melyik erősebb hardver. Ez nem PC. Nincs gépigény, berakod a játékot és megy. Ez a konzol lényege. Nézz meg pár grafikai összehasonlítást, és lásd (a SZEMEDDEL, nem pedig számokból), hogy az Xbox veri a PS-t.

http://www.youtube.com/watch?v=Q1u77Hk30UQ&feature=bf_next&l..

2012. nov. 5. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!