Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mikorra fog ideérni a cucc?...

Mikorra fog ideérni a cucc? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Amazon.de-ről rendeltem egy cuccot, amit a DHL szállít ki (vagy a deutsche post, vagy nem tudom pontosan..). Adtak egy nyomonkövetési számot, amit a dhl.de-re beírva kiírja, hogy most mi történik a csomaggal. Már jópár napja ezt írja ki: Departure from outward Office of Exchange in Country of Origin. Ez nekem annyit jelent hogy távozott a "nemtudommilyen helyről" a származási országból. De mivel ezt az üzenetet nem tudom pontosan értelmezni, valaki segítsen.

Annyi még, hogy Augusztus 4-én rendeltem meg a csomagot.

röviden: mikorra ér ide a cucc németországból ha 4-edikén rendeltem?

2009. aug. 10. 11:41
 1/2 anonim ***** válasza:

A Magyar Postán szoktak ülni rajta kb. 2 hétig... 8-[

Persze, ha a DHL, akkor nem kerül a Magyar Posta hatáskörébe, az gyorsan szokott jönni, de az elég drága.

Azért azt jó lenne pontosan tudnod, hogy hol keresd a csomagod.

2009. aug. 10. 12:32
 2/2 anonim ***** válasza:
ha a dhl.de-n tudja nyomon kötvetni, akkor DHL-el jön. Az üzenet kb annyit tesz, hogy szállítás alatt áll. Általában 2-3 hét alatt meg szokott jönni minden :)
2009. aug. 10. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!