Xbox360 vagy ps3 olyan szempontból, hogy. (lent)?
Figyelt kérdés
xbox360 vagy ps3 olyan szempontból, hogy melyik marad tovább?Melyiket váltja le egy kis testvér hamarabb?Most akrok konzolt venni de nem szeretnék úgy járni, hogy megveszem és rá 1 évre kijön egy fejlettebb kistestvér.2012. okt. 23. 15:59
1/12 anonim 

válasza:

Fejlettebb nagy testvér jöhet ami Next-gen új generációs konzol.
A Sonynál nem igen akarják még egy darabig lecserélni a PS3-at szóval ha jövőre jönne is egy új Xbox amit nem lehet tudni, a PS3-om még akkor is tovább maradna később jött később megy ha nem akarsz rizikózni PS3-at ajánlom, de ha megjelenne valami új konzol nem lenne érdemes úgy sem egyből megvenni, legalább fél vagy 1 évet várni, hogy legyen pár jó játék az esetleges széria hibák is javításra kerülnének és az ára is lejjebb menne.
Szóval még most szerintem bármelyik konzolt veheted szerintem...
3/12 A kérdező kommentje:
az elsőnek köszönöm a választ.
a másodiknak:a wii-t sose szerettem
2012. okt. 23. 16:45
4/12 anonim 

válasza:

lesz jövőre egy még nagyobb durranás a steam konzol ha ráérsz várd meg ha nem akkor ps3
6/12 anonim 

válasza:

Szerintem mindkét konzol támogatott marad egy darabig hiába jönnek ki a nextgen gépek ha nem lenne bennük lehetőség pl.nem fejlesztgetnék az Xbox360 internetes lehetőségeit.Ha jövőre ki is jön az új Xbox nagyon valószínű hogy vinni fogja a mostani játékokat is pont abból a szempontból hogy sokan azt hiszik kevés játék lesz rá eleinte az MS igy kívánja kompenzálni még beindul a nextgen játékok gyártása addig is legyen mivel játszani.Nem szívesen válnék meg a Fallout 3 és a Vegas-tól és a Skyrim-től sem.
7/12 u.balázs 

válasza:

Xbox-ot vegyél állítópag 2013-14re v
8/12 u.balázs 

válasza:

Xbox-ot vegyél állítólag 2013-14re várható de inkább 2014 de persze akkor még 1évig biztos fejlesztenek a mostanira játékot
9/12 anonim válasza:
itt azt írjék ps3 jobb: [link]
10/12 u.balázs 

válasza:

Nem jobb. Mivel ott sok ps3 rossz tulajdonságot nem írnk és néhány xbox jó tulajdonságról sem írnak... Meg van egy kettő olyan tény ami semmit sem ér:ps3 jobb proci jobb vgaDE kérem szépen mit ér a jobb proci vga ha az xbox nak jobb a grafikája és ps3 egyes játékoknál laggol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!