Mi baja lehet a fényképezőgépemnek?
Figyelt kérdés
Áprilisban kaptam a fényképezőgépemet, újonnan lett hozva Londonból. Memóriakártya, minden van benne. Amikor bekapcsolom félig kimegy az objektív és kiírja hogy letakart objektív, pedig egy ujjal se nyúltam/nyúlok hozzá.. Ja és utána meg kikapcsolja magát, és nem megy vissza az objektív, vagy csak ritkán.. Először júniusban vacakodott, de aztán másnap tudtam vele fotózni... Ez a probléma többször is előjött gyakran a nyár folyamán. De mostanában már nem is lehet vele fotózni, állandóan ezt csinálja, már nagyon zavar. A jótállása apukámnál van Londonban, szóval csak ott lehet megcsináltatni.2012. okt. 22. 15:36
1/6 anonim válasza:
Mi a fényképező? Egyébként felejcsd el hogy itthon megjavítják valószínű kicsit ragad a mechanikája és a motor olyan finom hogy ezt az ellenálást is úgy érzékeli mintha rajta lenne a sapka,gyárilag szarul van konstruálva.
3/6 A kérdező kommentje:
Kodak Easyshare M522, ha így érted
2012. okt. 23. 12:59
4/6 A kérdező kommentje:
Akkus, de fel van töltve teljesen. Van amikor bekapcsol és tudok vele fotózni, de akkor azt kéri, hogy állítsam be a dátumot.
2012. okt. 23. 13:00
5/6 anonim válasza:
Azt hittem valami komolyabb gép ,most leesett hogy nem az objektív sapkát érzékeli mint hogy nincs is rajta olyan.
Próbálj meg egy olyat hogy bekapcsolod és ahogy jön ki kézzel megpróbálod ovatosan segíteni a kijövést és lehet hogy bejáródik .
6/6 A kérdező kommentje:
Úgy még rosszabb
2012. nov. 4. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!