Vajon jól döntöttem, hogy így kértem?
Már régóta nézegetem Vaterán a Beats Studio-kat.
De nekem elégé átverés szaga volt annak,hogy utaljak 25-30 ezer forintot és majd 1 hónap múlva megjön....úgyhogy sokat beszéltem az egyik ilyen eladóval aki MEGMERTE (mert a többiek nem) adni a saját facebookját,telefonszámát.
Neki volt egy raktáron és most azt utánvételben fogom megkapni nem előre fizetéssel stb... Szerintetek jól döntöttem?
Nincs az a futár vagy az a posta ami kiadja neked és te kinyithatod a dobozt mielőtt fizetnél. Ha egy utánvétes csomag kinyíllik vagy megsérül akkor elindul egy hercehurca amiben megvizsgálják az árut hogy sérült e és csak utána továbbítják vagy küldik vissza és aláiratnak veled egy papírt hogy pl sérült a doboz ,ilyenkor persze eltelik egy hónap is . Tapasztalatból mondom.
Vagyis a felelősség a futár oldalán van ha engedi hogy kinyisd ezért nem fogja engedni :)
Mondom ismerem a postást érted? :D
Már le van beszélve,hogy kibontom előtte
Mindegy...már itt van a fejemen mindennel együtt és eredeti.
Eléggé jól jártam szerintem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!