Vajon jól döntöttem, hogy így kértem?
Már régóta nézegetem Vaterán a Beats Studio-kat.
De nekem elégé átverés szaga volt annak,hogy utaljak 25-30 ezer forintot és majd 1 hónap múlva megjön....úgyhogy sokat beszéltem az egyik ilyen eladóval aki MEGMERTE (mert a többiek nem) adni a saját facebookját,telefonszámát.
Neki volt egy raktáron és most azt utánvételben fogom megkapni nem előre fizetéssel stb... Szerintetek jól döntöttem?
A másik hogy 30ezer nem olcsó annyiért már az utánzat is b@szott jól kell szóljon egy laikus fülének .Én egy 6ezres sennheisert használok két fajtát és szól olyan kujva jól hogy ha a fejemre tennének egy 30 neadjisten 70 rugós hallgatót ,nem tudnám beárazni a hallottak alapján a valódi értékét csak ha napokig a 70 rugóst hallgatnám és utána venném vissza a 30 vagy 6 ezrest akkor tűnne fel hogy mennyivel szögletesebb az olcsóbb hangja.
Vagyis illúzióid ne legyenek ,öt perc belehallgatásra nem emlékszik vissza az agyad így a 30e es hangja úgy fog tűnni mintha a 70e est hallanád. Ez persze még nem jelenti azt hogy szar lenne hisz ennek a töredékéért kapsz olyan fülest amit ki tudsz használni.
Azt meg se merem kérdezni hogy mire akarod használni ,studió munkálatokra 192khz 24bit 1400kbs, vagy 160kbs os mp4 hallgatásra:D ? ugye nem mindegy
Ja,de ez a füles 20 lesz...az a helyzet,hogy lehet,hogy ilyen kamionról leesett példányok mert még a számát is megnézte haverom és egyezett...garancia minden van á. annyi az egész,hogy nem kapják meg a boltok a haszont plusz az ÁFÁ-t meg a többi gyökér adót.
Eddig én mindig agybadugósokat használtam,de most már elegem lett belőlük,van amikor kényelmetlenek,nem tudnak olyan jó basszust néha túl erősek pedig abból se éppen gagyit használtam. Számítógép és Xperia S telefonnal fogom használni. Próbáltam eredetit és azt is ami a haveromnak van. Sőt még össze is hasonlítottuk,zsír ugyanolyan volt.
Sose szerettem a fejhallgatókat,de ahogy ezt felvettem és megnéztem kívülről meg a funkciókat hát beszartam és elhatároztam,hogy szerzek egyet. :)
Én is csak így mertem beleugrani.
Szerencsére ismerem a postást és felfogom bontani :)
Mindent köszönök ettől függetlenül !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!