Tudtok ajánlani ps3 konzolokat?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ami tényleg jövő.. Én sajnos nem értek hozzá, mert eddig inkább PC-n játszottam, de most szeretnék venni egy PS3-at.
Ez jónak számít? :D
2012. okt. 22. 13:45
1/9 u.balázs válasza:
Kár, hogy ps3 nál döntöttél de igen a super slim 500GB a legjobb! Ha van rá kereted nagyon megéri!
2/9 A kérdező kommentje:
64.900 FT, meglepődtem, mert haverom aztmondta 90-től lehet jó ps-t venni.. úgylátszik tévedett :)
2012. okt. 22. 22:38
5/9 anonim válasza:
Konzolok Szervizében vedd és ne Super Slimet (szerintem a sima Slim sokkal jobb)
7/9 Lázár Péter válasza:
Sima slimet mondott.
Ilyet: [link]
8/9 u.balázs válasza:
super slim igaz nem éri meg annyira de ha van rá kereted akkor azt vedd. Az 500GB szerintem sok de ha sok játékot akarsz akkor megéri!
9/9 A kérdező kommentje:
oké, akkor valószínű a super slimet fogom megrendelni, remélem nem fognak rajta akadni az újabb játékok :D köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 23. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!