Scaryx kérdése:
150-180 ezer ft-ból szeretnék venni egy számítógépet főleg játékra! Tudtok ajánlani gépeket? Vagy inkább rakassak összee? Ha igen akkor minimum proci: 2 mag,3,2 ghz ram: 4gb egyéb cuccok ajánlása?
Figyelt kérdés
Azért remélem hogy egy erősebb pc-t ebből ki lehet hozni!? :)2012. szept. 30. 21:24
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. szept. 30. 21:36
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Ha lehet egy jo tanacsom ne vegyel gepet jatekra. En sajnos vettem kb2 ev utan meguntam a gepezest. Enis 170 körül vettem es mostmar szinte semmire nem hasznalom kb filmnezes es kesz.
5/9 anonim válasza:
"vagy ezeken változtatnál "
Miért? A 4-ből melyik gép van olyan állapotba amin nem kéne változtatni?
6/9 Közveszélyes Kontár válasza:
azta miket nem látni:D
7/9 Közveszélyes Kontár válasza:
és ha ö játszana még 2 év mulva is
amugy meg melesleg számitástechnikában hoszutávra nem leeht tervezni ha pl azért nem játszana mert nem tudna eleve mivel amivel akarna anak a minimum gépigényét se érné el de azért az 2 év mulva még nem jön el
8/9 A kérdező kommentje:
Kösz neked is Sir Butcher!
Egyébként ha az első gépnél be lehetne rakni egy intel core i5 3450-et! Azt ki tudod nekem számítani?! Vagy úgy attól még jól menne?
Köszi
2012. okt. 3. 20:08
9/9 A kérdező kommentje:
Alexéban a proci elég erős ahhoz hogy vegyek is esetleg frapssel?
2012. okt. 6. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!