Tegnap vettem egy iPhone 3GS-t. És felfrissitettem iOS 6-ra, hogy tehetem vissza iOS 4-re?

Figyelt kérdés

Próbálltam már 1 két megoldást, de nem sikerült.

iOS 4 volt rajta amikor megvettem, és hiába feltettem rá a 6-ost, de mivel a 6-ra nincs untethered jailbreak ezért a 4est kéne vissza tenni, és úgy jailbreakelni , mert kell a cydia, ahhoz hogy tudjak hd-ben rögziteni a telefonommal.

Ne kötözködjetek ha valamit nem irtam helyesen, vagy jól, csak az a helyzet hogy tegnap vettem és ez az életem első iphone-ja, szóval amatőr vagyok. Androidot tudom, csak ezt még nem.

Aki meg szeretne segiteni, az kicsit szájbarágósan mondja el ha lehet. köszönöm.

2012. okt. 21. 12:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

amatőr vagyok ebbe, de nagyon.

Az angol tudásom az meglenne hozzá, mert sok helyen olvasgattam már a jailbrake-ről is. és azt is megértettem, szóval evvel nem lenne gond.

Csak annyit szeretnék még tudni hogy mi az shsh ?

biztonsági mentés ??? mert azt csináltam az itunes-al...

2012. nov. 4. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!