Tegnap vettem egy iPhone 3GS-t. És felfrissitettem iOS 6-ra, hogy tehetem vissza iOS 4-re?

Figyelt kérdés

Próbálltam már 1 két megoldást, de nem sikerült.

iOS 4 volt rajta amikor megvettem, és hiába feltettem rá a 6-ost, de mivel a 6-ra nincs untethered jailbreak ezért a 4est kéne vissza tenni, és úgy jailbreakelni , mert kell a cydia, ahhoz hogy tudjak hd-ben rögziteni a telefonommal.

Ne kötözködjetek ha valamit nem irtam helyesen, vagy jól, csak az a helyzet hogy tegnap vettem és ez az életem első iphone-ja, szóval amatőr vagyok. Androidot tudom, csak ezt még nem.

Aki meg szeretne segiteni, az kicsit szájbarágósan mondja el ha lehet. köszönöm.

2012. okt. 21. 12:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én úgy hallottam, hogy sehogy sem lehet visszarakni.
2012. okt. 21. 12:25
 2/11 A kérdező kommentje:
komoly?
2012. okt. 21. 12:37
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet visszarakni.

Minek vettél Iphone-t? Teljesen felesleges a zártsága miatt csak szop vele az ember.

2012. okt. 21. 14:49
 4/11 fünof ***** válasza:
nem ismerem de nézz utána xda developers-en
2012. nov. 3. 22:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet visszarakni a régebbi szoftvert! Elöttem válaszolónak meg csak annyit üzenek hogy dugd fel a koszos androidod! 2-3 napja jelent meg egy cikk hogy 60 ezer android felhasználónak lopták el az adatait! Na ezért zárt az ios!!! Remélem egyszer a te adataidat is elviszik!
2012. nov. 3. 22:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Fünof ez nem neked szólt hanem az elötted lévőnek:D
2012. nov. 3. 22:06
 7/11 anonim ***** válasza:
ha beviszed egy gsm boltba ahol foglalkoznak szoftverezéssel ők vissza tudják rakni de otthon nem fogod tudni főleg ha nem csináltál róla egy mentést én is jártam így
2012. nov. 3. 23:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogyha nem volt mentés meg shsh akkor nem lehet visszatenni.

De inkább legközelebb egy szakértő fórumon érdeklődj. Mint látod (3/7. hsz) a GYK nem az.

Keress rá a google-n van sok magyar fórum is vagy ott van az XDA.

2012. nov. 3. 23:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Régi bootromos 3gs-re van untethered jailbreak.
2012. nov. 4. 00:47
 10/11 anonim ***** válasza:

De ha mégis szeretnél downgradelni es el vannak mentve az shsh-k akkor ez: [link] és egy kis angol tudás segithet.

Ha shsh nincs akkor felesleges "szakohoz" vinni mer o sem tudja. Ha meg van akkor ő is innen nézi hogy hogyan kell, szóval megint csak felesleges :)

2012. nov. 4. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!