Az erősitő bekapcsolása után pár percel magától kikapcsolódik. Mi lehet a baj?
Sziasztok!
Elég fontos lenne a segítségetek! Na ott kezdeném, hogy van egy fullcsöves Laney Cub12 gitárkombóm és a problémám az, hogy bekapcsolom és pár percen belül magától kikapcsol (kialszanak a csövek). Na most nemtudom, hogy a csövekkel van-e baj vagy talán a trafóval vagy ne adj isten más alkatrész hibásodott meg. Paraméterek: 15 Watt teljesítmény, A/B osztály,12" Celestion hangszóró,8 Ohm impendancia, Gain, Magas, Közép, Mély, Hangerő és Tone szabályzók,3 x ECC83 előfokcső,2 x EL84 végfokcső, effekt loop.
[link] az alul látható Get Manual-ra rákattintva le lehet tölteni az erősitő kapcsolási rajzát és alkatrész jegyzékét .pdf formátumban.
Előre is megköszönném a hozzáértő emberek segítségét. :)
Nem vagyok hozzáértő, de ez a jelenség szerintem arra utal, hogy az F2/F3 Polyswitch hibája lehet, ami egyfajta ideiglenes hőkioldós biztosítékszerűség és úgy néz ki, mint egy kerámia kondenzátor.
A neten lehet olvasni arról, hogy ebből volt egy hibás sorozat beépítve ezekbe az erősítőkbe.
De láttam ilyen formátumút is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!