Folyton kikapcsolódik a gépem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Teljesen véletlenszerűen kb 10-15 vagy akár 3 percenként kikapcsolódik a számítógépem,vagy néha csak elsötétül a képernyő,de látszik,hogy be van kapcsolva (mint amikor készenlétben van).Utána bekapcsolásnál kiírja ,hogy ellenőrizni kell a lemezt és ellenőrzi.2010. jún. 3. 16:46
1/5 anonim válasza:
alaplapi elem csere, vagy adapter.
2/5 anonim válasza:
keress valami szoftvert, ami monitorozza a proci és a videokártya hőmérsékletét ... aztán meg optimalizáld valahogy a hűtést...gondolom, csupa por belül a géped kezdve a procihűtő ventilátorral és a hűtőbordákkal
3/5 anonim válasza:
en is a melegedesre gondolok,valoszinu tulmelegszik valamely alkatreszed.s emiatt a gep ujrainditja magat biztonsagi okok miatt (nehogy kisuljon valami)
a masik dolog az is lehet hogy megment valamid,a videokarty lenne a hibas...akkor elvileg nem lattnal semmit,de lehet egy windows csere is segitene,ajanlom amit az elottem levo,keress progit ami meri a cuccok homersekletet,es fordulatszamat.
5/5 anonim válasza:
nekem a táp hiba okozta ezt a problémát kicseréltem azóta ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!