Xbox 360 Slim 250gb olcsóbbodik karácsonyra?
Valószínüleg fog,de ha innen rendelsz akkor alapból sokkal olcsóbb mint mondjuk az 576-ban : [link] 90.000 FT 250GB xbox + kinect az megéri,576ban csak az xbox 1 játék,1 kar 80.000 FT.
De ha venni akarsz neki akkor mindenképpen ő döntse el melyiket akarja.Ha valahol azt írja "letöltő kód" és nem kaptok hozzá xbox liveot akkor vegyetek hozzá,vagy xbox golddal vegyétek.(Xbox gold,internetes előfizetés,multiplayer)És ott bekell váltani a játékok letöltő kódjait és letölti az xboxra,pl ennél ez van : [link]
Szerintem nagyon jó ajánlatok,nekem is évek óta van xboxom.Ha kell valamiben segítség írhattok!Remélem segítettem.Üdv.
Fiammal már megtárgyaltam, 250gb -os slimet szeretne!
Igazából mi már találtunk az interneten 50 ezerért is ahhoz gondoltam viszonyítani az árcsökkenést!
Nem szóltam ez tényleg egy jó de nincs hozzá játék,1 játék kb. 10.000 FT körül van,konzolvilágnál ehhez a csomaghoz 3-4 játékot adnak + 3 havi xbox live,ami +15.000 FT szóval ez jobban megérné,de én nem szólok bele,nem kötekedni vagy rábeszélni szeretnék :)
Jó xboxozást !
Igazából azt is megbeszéltem vele!:D
Egyik barátja majd ad neki játékot, feltelepíti.
"Egyik barátja majd ad neki játékot, feltelepíti."
Hamis. Ha fel is rakja a vinyóra attól még kell hozzá a lemez mert anélkül nem indul vinyóról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!