Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nikon D3100- mi a véleményetek?

Nikon D3100- mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ez lenne az első fényképezőm, olvastam róla cikkeket, de egy szót se fogtam fel. Szeretnék olyan portrékat csinálni, ahol a háttér elmosódott. Ezzel lehet?
2012. okt. 13. 22:32
 1/7 anonim válasza:
ennél a szempontnál nem a gépváz a lényeg, hanem az objektív. ha portrézni szeretnél úgy hogy a háttér elmosódjon, egy 50mm vagy 85mm f/1.8-as objektívet kéne beszerezned. egyébként gépvázként a d3100-es nagyon jó. pont egy d3100-as és egy 50mm-es objektív tulajdonosa vagyok, és nagyon szép képeket tudok velük csinálni :)
2012. okt. 23. 20:46
 2/7 peti4000 ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a D3100 megfelelő gép a céljaidnak, csak a megfelelő objektívvel kell felszerelni.
2012. okt. 31. 22:24
 3/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat. Szoval ha megveszem csak a vazat akkor nem tudok olyan kepet csinalni? egy olyan objektiv mennyibe kerul?
2012. nov. 20. 13:21
 4/7 anonim válasza:

Első válaszoló vagyok

Csak a vázzal nem tudsz képet csinálni, mindenképp kell egy objektív. A d3100 váz körülbelül 110ezer ft, az 50mm f/1.8-as objektív 60ezer. Ez így 170e-ből kijönne. Ha jól tudom, boltokban már nem igen kapni csak a vázat, én is úgy szerettem volna, de kénytelen voltam kit csomagban venni, majd később külön venni az 50mm-set. Most így két objektívem van, de a csomagban lévőt nem igazán használom.

Linkek:

[link]

[link]

Ha úgy érzed, erre nincs pénzed, akkor még a kit csomagot tudnám ajánlani, ami csak 130ezer körül van. Nem mossa annyira a hátteret mint az 50mm-es objektív, de mindennapi használatra pont jó

[link]

Remélem tudtam segíteni (:

2012. nov. 20. 15:13
 5/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt. nekem media marktban egy elado azt mondta hogy minden gephez van egy alapobjektiv amihez az van irva hogy csak body. akkor ezekszerint tevedett, vagy azert lehetseges?
2012. nov. 21. 14:17
 6/7 A kérdező kommentje:

interneten ezt talaltam:

[link]

akkor ez csak vaz, ezzel fotozni nem tudok, csak ha veszek objektivot, igaz? bocsi ha ertetlenkedem.

2012. nov. 21. 14:20
 7/7 anonim válasza:
Ezt nem igazán értem, hogy minden géphez van egy alapobjektív, de az van írva, hogy csak body. Szerintem ott valamit elnéztek a media marktosok. Amit linkeltél az csak a váz, igen, ehhez kell mindenképp egy objektív.
2012. nov. 21. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!