Xbox 360 vagy Ps3?

Figyelt kérdés

Na szóval a probléma a következő ha jól tanulok márpedig jól fogok akkor anyuéktól karácsonyra kérhetek valami "nagyobb" dolgot azt szeretném tőletek kérdezni hogy szerintetek melyik a jobb gép???? (eddig ps2-őm volt)Igazából először ps3-at akartam azakkumlátoros kontroller megaz ingyenes internet (multiplayer) miatt de kósza hírekben hallottam, hogy a ps3-as internet is fizetős lesz meghogy az xboxnak is (lesznek vagy) vannak akkumlátoros kontrollerjei segíteni kéne mit válasszak amúgy most az xbox felé húz a szívem :d nem tudok döntésre jutni a válaszokat előre is köszönöm 15/f

u.i.: Gagyi tv-m van :P (ha ez számít :D)

2012. okt. 13. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

[link]

Még egy ok amiért jobb a ps3.

2012. okt. 15. 17:05
 12/16 anonim ***** válasza:
12%

Van Xboxom és PS-em is, strapabírósággal kapcsolatban nem tudok semmit mondani, egyikkel sem volt még problémám.

Grafikailag szemmel semmi döntő különbséget nem látni.

A PS3 online nálam lagol, valamint volt, hogy sok-sok héten át nem lehetett használni a Networkot, mert feltörték. Xbox Live Gold fizetős, viszont nálam tökéletes, lagmentes. (Ha valóban akarsz online játszani ez megér évi 8000-et.)

Ami még az Xbox mellett szól, hogy a kontrollere rezgéssel sokkal jobban átadja a játékot. (Pl. CoD-ban a fegyverek ereje szerintem sokkal jobban átjön.)

Tehát véleményem szerint Xbox.

2012. okt. 15. 17:20
 13/16 u.balázs ***** válasza:
#11 (2.oldal elsője) mit érsz azzal hogy jobb a procija meg avga ja a ps3 nak ha az laggol ès picit rosszabb is a grafikája??? Am nem jelenti azt ha több a mag erősebb lásd intel amd
2012. okt. 15. 17:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Konzolnál nem számít a mag. Arra a hardverre vannak optimalizálva a játékok, mindegyiket viszi.

Csak PC-n számít az ereje, mert ott van gépigény.

2012. okt. 15. 17:54
 15/16 anonim válasza:
na mit kaptál? xd
2013. jan. 7. 20:36
 16/16 adrian22887 válasza:

Szerintem a ps3 sokkal jobb.Ne azt nézzétek hogy milyen a külseje vagy a kontrollere hanem azt hogy a Playstation régebbóta bejött mint az xbox.Amikor az xbox bejött akkor még semmit sem ért.A playstation még akkor is híresebb volt amikor bejött az xbox úgyhogy ennyit erről.

köszönöm.

2014. febr. 24. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!