Xbox 360 vagy Ps3?
Na szóval a probléma a következő ha jól tanulok márpedig jól fogok akkor anyuéktól karácsonyra kérhetek valami "nagyobb" dolgot azt szeretném tőletek kérdezni hogy szerintetek melyik a jobb gép???? (eddig ps2-őm volt)Igazából először ps3-at akartam azakkumlátoros kontroller megaz ingyenes internet (multiplayer) miatt de kósza hírekben hallottam, hogy a ps3-as internet is fizetős lesz meghogy az xboxnak is (lesznek vagy) vannak akkumlátoros kontrollerjei segíteni kéne mit válasszak amúgy most az xbox felé húz a szívem :d nem tudok döntésre jutni a válaszokat előre is köszönöm 15/f
u.i.: Gagyi tv-m van :P (ha ez számít :D)
Még egy ok amiért jobb a ps3.
Van Xboxom és PS-em is, strapabírósággal kapcsolatban nem tudok semmit mondani, egyikkel sem volt még problémám.
Grafikailag szemmel semmi döntő különbséget nem látni.
A PS3 online nálam lagol, valamint volt, hogy sok-sok héten át nem lehetett használni a Networkot, mert feltörték. Xbox Live Gold fizetős, viszont nálam tökéletes, lagmentes. (Ha valóban akarsz online játszani ez megér évi 8000-et.)
Ami még az Xbox mellett szól, hogy a kontrollere rezgéssel sokkal jobban átadja a játékot. (Pl. CoD-ban a fegyverek ereje szerintem sokkal jobban átjön.)
Tehát véleményem szerint Xbox.
Konzolnál nem számít a mag. Arra a hardverre vannak optimalizálva a játékok, mindegyiket viszi.
Csak PC-n számít az ereje, mert ott van gépigény.
Szerintem a ps3 sokkal jobb.Ne azt nézzétek hogy milyen a külseje vagy a kontrollere hanem azt hogy a Playstation régebbóta bejött mint az xbox.Amikor az xbox bejött akkor még semmit sem ért.A playstation még akkor is híresebb volt amikor bejött az xbox úgyhogy ennyit erről.
köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!