Xbox 360 vagy Ps3?
Na szóval a probléma a következő ha jól tanulok márpedig jól fogok akkor anyuéktól karácsonyra kérhetek valami "nagyobb" dolgot azt szeretném tőletek kérdezni hogy szerintetek melyik a jobb gép???? (eddig ps2-őm volt)Igazából először ps3-at akartam azakkumlátoros kontroller megaz ingyenes internet (multiplayer) miatt de kósza hírekben hallottam, hogy a ps3-as internet is fizetős lesz meghogy az xboxnak is (lesznek vagy) vannak akkumlátoros kontrollerjei segíteni kéne mit válasszak amúgy most az xbox felé húz a szívem :d nem tudok döntésre jutni a válaszokat előre is köszönöm 15/f
u.i.: Gagyi tv-m van :P (ha ez számít :D)
Nekem az Xbox360-hoz tölthető Energizer akkuk vannak már 4éve(2400mA)nagyon jól bírják,töltővel együtt vettem és 2 pár aksival.
Xbox360Slim-nek hívják a legújabb verziót.
A PS3Slim pedig ennyibe kerül.
Az Xbox360 a 720p játékokat képes felskálázni 1080p-ben.
A felbontás manuálisan állítható kb 10 féle felbontásból választhatsz.
A PS3 mivel nem skáláz és mivel a játékok 90%-a 720p-ben jön ki csak ezt a felbontást képes visszaadni.A felbontás nem állítható mert automatikusan érzékeli a játék felbontását és abban jeleníti meg amivel a játék kijött( ez 720p).
Ezen a PS3 fórumon taglalják ezt a kérdést.
Az Xbox360-hoz jó áron megveheted a játékokat itt.
A PSN ingyenes(de cserében jó párszor fel is törték)a fórumon amit linkeltem erről is beszélnek.
Az Xbox Live fizetős évente 7490Ft ami havi 600Ft-ra jön ki van játék közbeni chat lehetőség(nem kell kilépni a játékból) ,Youtube,készül a Skype és az Internet Explorer.
Még az is szempont lehet hogy az Xbox360 kontrollere klasszisokat ráver a PS3 kontrollerére egy lövöldözős játéknál nagyon érezhető a különbség rendesen érzed hogy visszarúg a fegyver.A PS3 kontroller csak remeg a kezedben mint egy ázott kismacska.Sokan mondják nem a kontroller számít de ez hülyeség mert nem mindegy mennyi élmény jön át a játékból és mennyire érzi magát résztvevőnek a játékos.Szerintem az Xbox360 többet átenged a játékból jobban benne érzi magát az ember és még meg nem vettem a PS3-at ez a különbség nem jött le de most hogy mindkét konzol megvan bátran állíthatom hogy egy jó kontroller igen is fokozza a játék élményt.Az Xbox360 megvétele előtt nekem is PS2-m volt és nem bántam meg hogy váltottam.
Vagy dönthetnek még az Exclusive játékok is és az hogy az ismerősöknek milyen konzoljuk van ha együtt szeretnétek multizni.
Xbox360 Exclusive játékok.
PS3 Exclusive játékok.
Én az Xbox360 ajánlom az enyém lassan 5 éves lesz a PS3 nem rég vettem de csalódnom kellett benne grafikailag(a játékok 10%-a 1080p a többi 720p és full HD TV-n nagyon ki jön a különbség) is és a kontroller szempontjából,a játékok is drágábbak mint a Xbox360-ra.
Szerencse, hogy nincs több ilyen ember, hatalmas hülyeségeket beszél.
Már máshol is találkoztam vele, onnan tudom, hogy csak ő beszél erről a felskálázós hülyeségről.
Az az egész bekezdés hülyeség, és nem az egyetlen amit írt.
Következő bekezdés szintén hülyeség. Persze igaz, hogy PSN-t a közelmúltban feltörték, de nem "jópárszor", hanem egyszer, amit nagyon jól lereagáltak, és többször valószínűleg nem is lesz ilyen. Régebben a Live-ot is feltörték, 2+ hétre le is állt, csak ez régebben volt, és még nem volt annyira elterjedt az xbox, ezért nem maradt meg a köztudatban.
Nem meglepő módon következő bekezdés szintén hülyeség, kontroller semmit sem számít (pontosabban számít, de mindkét konzolnak jó a joystick-ja, semmi különbség).
Menjünk is tovább a következő (természetesen értelmetlen) bekezdésre: wikipedia, mint forrás, ezzel mindent el is mondtam.
De egyébként az exkluzív játékok tényleg fontosak, talán a legfontosabbak, ez alapján kéne dönteni, csak ne Wikipedia-s linket nézz).
És jöhet az utolsó bekezdés, hogy #1 ne törje meg a sorozatot, szintén hülyeségeket írt.
Grafikailag csalódott a PS3-ba és panaszkodik, hogy csak a játékok 10%-a 1080p-s (ami igaz is, sőt, lehet kevesebb, de nem árt megemlíteni, hogy xbox-on feleennyi 1080p-s játék).
Na most, hogy tisztáztam a helyzetet, válaszolok a kérdésre. Ez alapján dönts:
1. Exkluzív játékok. Xbox-ra van Halo, Gears of War és Forza, elég rövid a lista, Xbox igazából csak egy Halo központ.
PS3-nak az exkluzív játékok a legnagyobb erőssége, Uncharted, God of War, Killzone, Gran Turismo 5, Infamous, Metal Gear Solid 4, Heavy Rain, LittleBigPlanet, és akkor ezek csak a közismert címek, azok közül sem az összes.
Tehát az egyértelmű, hogy az exkluzív játékok mennyiségre és minőségre a PS3-mat erősítik, de ha neked pont a Halo, Forza és Gears of War tetszik, akkor válaszd a boxot.
2. Multiplayer. PS3-on ingyenes (azt meg valószínűleg #1-hez hasonló okosoktól hallottad, hogy fizetős lesz, PSN soha sem lesz fizetős), Xbox-on fizetős.
Persze Xbox-ra sem drága, de a 0-nál akkor is drágább. Ha meg fizetni akarsz PSN-en is előfizethetsz egy fizetős szolgáltatásra (PS+), és rengeteg "ingyen" játékot kapsz.
3. Haveroknak mi van: jó haverokkal coop-ba játszani, ez is viszonylag fontos.
És akkor amivel nem kell foglalkozni:
- kontroller: ez csak azért probléma, mert xbox fanboyok folyton ezt hozzák fel xbox mellett, mert mást nem tudnak kitalálni, de ez döntetlen, mindkettőn jó a joystick
- grafika: felbontás, grafika, minden nagyjából ugyanúgy néz ki, de ha valamelyiken jobb, akkor PS3-on, nem xbox-on, legyen ez is döntetlen
- játékok ára: ugyanannyiba kerül egy játék mindkét konzolra
Így éjfél körül ennyi jut eszembe.
Nem árthat egy kicsit utána olvasgatni a feltöréses dolognak.
10-nél többször is feltörték már a PSN-t a google a barátod nézz utána.
Max próbálták, de a Live-ot is biztos folyton próbálják feltörni.
Na ennyit a Killzone-ról.
A Little Big Planet meg neked való játék elnézve a szintedet.
Az Uncharted2-ből eladtak világszerte 3.5 millió darabot ez marha nagy siker a kb:80 millió PS3 tulajból ennyien vették meg.
A ps3 védők általában csak fan-osok 1#nek teljesen igaza van a 2#es meg vegyen egy ásd el magad szettet...1.a boxon lehet kevesrbb exclusive game! De jobbak is! A ps3 konzolát dobd ki a kukába(kényelmetlenebb és a konzol sokat számít!!)a full hds tvn eléggé látszik a külömbség!! Ps3 homályos és kevesebb full hd.
Ps fanok csak annyival menőznek hogy blu ray(ja csak egy.hátrány van hogy jóval hamarabb tönkre megy.ps3 nak egy előnyevan az a ingyen.multi de szarabb ps3 homályoabb laggol.. Ennyit érsz a ps3 addal 2
Anonymus mindet felhackel amiben lát értelmet hogy feltörjék. És nem 10 x-er nem törték fel a PSN-t.
Live-ot is simán feltörhetik és szerintem meg is tették.
A ps3 500GB (a legújabb) is csak 63 ezer ne 80 ezer.
A ps3 exlúzívak miatt ps3.
A joy nem sokat számít szerintem a ps3-é sokkal jobb.
a PSN soha nem lesz fizetős,DE van a PSN+ ami évi 40 ingyen játék évi 13 ezer Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!