Milyen véleményetek van a Sony fülhallgatónak?
Figyelt kérdés
Megéri megvenni,jó hangzású,minőségi.2012. okt. 13. 16:46
1/3 msebi06 válasza:
Mióta megvettem az első sonym, azóta csak azt használok. Lehet másnak is van ilyen jó minősége (pio, jvc...), de sonyt már használtam és tudom megéri. Volt több olcsó is ami volt tőlük, rohadt jó basszusa volt azoknak is, meg hangzás is, de most van egy amit 3 éve vettem 32be, na ez még egy külön téma mennyire jó. :D
2/3 A kérdező kommentje:
Én 3500 Ft-ért láttam a mediamarkt-ba az milyen hangzású,mert nekem külön elektronikai hangzás kéne ami kiemeli,meg ha van márkában amit ajánlanál akkor az is jöhet!
2012. okt. 13. 17:42
3/3 msebi06 válasza:
3500ért már lehet jót venni. Sonyban megbízhatsz, még mikor discmanek voltak akkor volt első sony fülesem, és sztem ahhoz se volt drága a füles mégis jól szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!