Doryka1234 kérdése:
Formattálás, mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Bekapcsolom az új fényképezőgépet, két választásom van: kikapcsolás vagy formattálás. Segítsetek légyszi!!! Köszi2012. okt. 12. 21:26
1/9 anonim 

válasza:

Új neki a memóriakártya, még sosem volt formázva a fgépben, ezt szeretné végrehajtani a kütyü, hagyd neki. Minden adat törlödik a kártyáról, ha van rajta olyan adat ami számodra fontos elötte mentsd el.
2/9 anonim 

válasza:

Talán a benne lévő memória kártya nincs formázva. A formázás minden adatot töröl a kártyáról.
Ne mond, hogy a kézikönyv nem ír semmit róla!
3/9 anonim 

válasza:

a formatálást válaszd. ez annyit tesz hogy megtisztítja, "helyrerázza" a kártyát ami benne van. utána fog működni
4/9 A kérdező kommentje:
Vazeratti! A kézikönyv erről nem ír semmit, akkor nem tettem volna fel a kérdést!!!
2012. okt. 12. 21:43
6/9 anonim 

válasza:

Nyomd már meg az a qrva formatálást, úgy izgulok mi lesz.
7/9 A kérdező kommentje:
Kedves red4me!
Amennyiben nem tudsz az előzőeknél okosabban megválaszolni egy kérdést avagy nem segítő szándékkal fordulsz a kérdésemhez, kérlek inkább ne válaszolj. Köszönöm
Lehet, hogy neked ez épp egyértelmű, de lehet, hogy én egy 60 éves néni vagyok, aki épp csak tanulja a modern technológiát, ami számára még új. Nem kell lenézni valakit azért, mert nem ért valamihez. Gondolom te sem vagy minden téren képben és van, hogy segítségre szorulsz valamiben,. amiben más van otthon. Gondold át mielőtt kiírsz valamit.
2012. okt. 16. 15:15
8/9 anonim 

válasza:

És végül rányomtál a formatálásra doryka?
9/9 A kérdező kommentje:
Végülis bunkó maradtál?
2012. okt. 23. 09:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!