Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lenovo laptopom van, filmnézés...

Lenovo laptopom van, filmnézésnél pedig 2-3 perc után elsötétül a kép. Megoldás?!

Figyelt kérdés
Folyamatosan töltőn van, nem energiatakarékos módban, de így is ha nem nyúlik hozzá, pár perc múlva elsötétül, elég idegesítő.. van erre valami beállítás, amit még nem sikerült megtalálnom?! Előre is köszönöm! :)
2012. okt. 11. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
az energia gazdálkodáűsnál a monitor kikapcsolása x idő után
2012. okt. 11. 16:34
 2/7 A kérdező kommentje:
energiagazdálkodás megvan, de azon belül nem találom:S
2012. okt. 11. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Használj más lejátszót,ami nem ereszti hogy kikapcsolja a képernyőt!Ajánlom a Daum pot playert,ingyenes és beépített codec mindent videó filet lejátsza.
2012. okt. 11. 18:05
 4/7 A kérdező kommentje:
igen, erre már én is gondoltam, csak az a gond, hogy én csak online nézek sorozatot/filmet, szóval kilőve:S
2012. okt. 11. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
irhatnál egy oprendszert is.. akkor előrébb lennénk..
2012. okt. 11. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Minden OP rendszerbe van beállítási mód.
2012. okt. 11. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:
vistám van:)
2012. okt. 13. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!