Gabe46 kérdése:
Hogyan lehet Xbox 360 slimre (250GB) laptopról zenéket,
képeket, videókat átrakni?
Sehogy.
Audio CD-ket lehet mp3-má grabbelni, máshogy nem lehet médiatartalmat átpakolni rá, max külső pendrive-n vagy hdd-n tárolni.
2012. okt. 9. 21:51
Ha van Windows 7-ed, akkor használd a Windows Media Centert, bár azzal csak azt tudod elérni, hogy a gépen lévő képeket, videókat, filmeket, zeneszámokat le tudod játszani boxon.
2012. okt. 9. 22:35
3/14 A kérdező kommentje:
De jó...akkor ennek a 250gigának is pont annyi értelme van...max annak hasznos csak akinek rgh-s boxa van...nem értem mi lett volna olyan nehéz az xbox 360 tervezésekor megcsinálni, hogy egy nyamvadt pendriveot be tudjon olvasni a rajta lévő avi,mp3,jpeg,stb fájlokkal, mikor már a legolcsóbb dvd lejátszók is képesek rá...kb akkor feleslegesen adtam ki plusz 10-15ezret a 250gigáért...na mind 1. A media centeres megoldás érdekelne, de nekem flashelt a boxom és nem tudom, hogy így ajánlatos e rákapcsolódni a netre? Vagy van e valami biztonsági beállítás a boxon amit ha beállítok nem száll el a flash tutira? Köszönöm az eddigi segítséget is a kedves kommentelőknek :)
Akartam írnu egy megoldást, de sz*pjál csak a flashelt kis fosoddal!
:D
2012. okt. 10. 07:05
5/14 A kérdező kommentje:
Akkor d*gd fel magadnak a megoldásodat te kis sz*rházi :D Inkább kiírom magamnak egy üres CD re a játékokat, így legalább több pénzem maradra, hogy elverhessem anyádra :D
Kemény vagy pubi! Ha neked már csak úgy megy a nőzés, hogy pénzt adsz érte... :D
Írjad csak a fosokat és legyél boldog az 50 ftos kis papírtokos tdk lemezeiddel...
Majd egyszer nagyfiú leszel megértesz pár dolgot a való világról...
2012. okt. 10. 11:37
7/14 A kérdező kommentje:
Anyád több tiszteletet is verhetett volna beléd :D Kettőnk közül nem én voltam az akinek az első megnyilvánulása vetekedett egy 15 éves nagyképű hülyegyerekével...Szóval elég keményen el lehetsz tájolva :D A magyar társadalom is azért tart ott ahol, mert egyre több az ilyen senkiházi, aki azt hiszi magáról, hogy valaki és a gép mögött ülve próbálja meg osztani az észt sértő, paraszt módon...
Szerintem meg azért tart itt, mert mindenki ilyen tolvaj g*ci, mint te, és azt hiszi bármit megtehet következmények nélkül... Hát nem... Megtettem ellened a feljelentést, találkozunk a bíróságon!
2012. okt. 10. 14:40
Ember te milyen szánalmas vagy, mármint a válaszoló! Mi van fáj, ha valakinek, mint például a kérdezőnek flashelt a boxa?
És akkor miért nem jelented fel a többit, aki naponta flashelésről szóló kérdéseket tesz fel, hogy ő lopja a játékot stb!.....
2012. okt. 10. 16:22
10/14 A kérdező kommentje:
Fishbone 158!
Szégyen mennyi szánalmas ember van :D
Még feljelentett xD Meg találkozunk a bíróságon :DDDDDD
Ugyan már ne nevettess :DDDDD Nap végére ez így jó poén volt :DDD Kacagtam egy nagyot rajta :DDDD El tudom képzelni ahogy bemegy valaki a rendőrségre vagy betelefonál azzal az indokkal, hogy gyakorikérdéseken találtam egy embert akinek flashelt az xboxa :DDDD Rettegésben fogom leélni az életem hátralévő időszakát, mert bármelyik pillanatban elvihet a nínó :DDDDDDDDDDD :'D Eskü jobb ez a csávó,mint egy vígjáték :D
Kapcsolódó kérdések: