A Számítógép felér egy Xbox-al?
Ha megfelelő teljesítményű a számítógép, igen!
És természetesen sokkal sokoldalúbb :)
Általában a játékokat a konzolokra tervezik, és azt átviszik gépre, de van jópár olyan is, amely jobb minőségű mint konzolon. Tehát a játékok gépes változatai ugyanolyanok, vagy jobbak mint a konzolos társaik. Egy jut most eszembe hírtelen, a max payne 3 például gépen 4x részletesebb grafikát tartalmaz (textúrát)
Azon kívül szimulátorokat nem nagyon találtam konzolra, és a játékokat módolni sem tudod.
Jah, és ha elég erős a géped, akkor egy xboxot "emulálhatsz" (program, ami az xboxos cuccokat futtatja), de ez fordítva nem működik :) Mondjuk általában felesleges, mert a nagyobb játékok PC-re is jönnek :)
Jah, meg géphez vehetsz kontrollert, de xboxhoz billentyűzet meg egér már jó kérdés :) Általában amit tudsz konzolon, azt gépen is.. Habár a kinect az jó kérdés....
Ultra rövid válasz: Szerintem igen, még le is körözi! :)
ez mind szép és jó de ahhoz például hogy full max grafiákán játszd a amx payne 3at (hogy a példánál maradjuk) nem elég egy 100ezres kis gép...
Xboxot megveszed 50 körül.. meg 50 ért mondjuk egy tv-t(bár kétlem hogy nincs olyan tv otthon amin élvezhető lenne) és kész :D
Ha játékról van szó véleményem szerint,akkor konzol!
Tehát X-box 360! (Wii párti vagyok egyébként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!