Létezik olyan átalakító, ami a tvbe "bemenő" kábeltv csatlakozóból csinál scartot?
Az a gond, hogy a TV-be egy kevert, többcsatornás jel fut be, amiből a készülék választ ki egyet, amit nézni akarsz. Analóg adás esetén ezt a tuner teszi meg, digitális esetén vagy a settopbox, vagy ugyanez be van építve a TV-be. A scart csatlakozón egyetlen "adás" van, tehát az már egy kiválasztott jel. A lényeg, hogy sima átalakítót szerintem nem fogsz találni, mert más típusú jelekről van szó.
De ha rosszul tudom, remélem javítanak.
Ilyesmi csatlakozó?
Szerintem egy öreg szakit kellene keresned, valami régi TV szervízt, talán megszámítja olcsóbban.
Amúgy analóg előfizetésed van? Mert akkor a settopbox nem jó neked.
Ha "kitört" akkor az talán csak egy egyszerű forrasztással is javítható, nem hinném, hogy horror ár lenne. Ha viszont más is eltört ott a panelon akkor tényleg lehet sok pénz.
Egy ötlet: szinte minden háztartásban van elfekvő videomagnó, antenna belemegy, tv adásokat be lehet állítani, távirányítós és a kimente pedig scart :)
Egyetértek. (A videóban is van tuner.) :)
(09:24 voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!