Lehet USB - jack átalakítót kapni?
Figyelt kérdés
Tudom , hogy lehet , de nekem olyan kéne aminek az usb portja a számítógépbe való nem telefonba. Akárhogy erőlködöm, nem találok olyat....2012. szept. 3. 11:15
1/6 anonim válasza:
Mi van?
Írd már le világosan mit akarsz elérni.
2/6 A kérdező kommentje:
ettől érthetőbben nem lehet leírni.
ilyen kéne nekem , csak rendes usb bemenettel , nem pedig ilyen kis bemenettel , mivel , hogy ez telefonhoz való.
2012. szept. 3. 12:45
3/6 anonim válasza:
de neked mi a franchoz kell?
Fel akarod tölteni usb-ről az mp3 lejátszód elemét, vagy mi a túrót akarsz elérni vele? Ha gondolod csinálok neked olyan csatlakozót aminek az egyik vége 3 fázisú 380V-os, a másik vége pedig USB akármilyen.
4/6 A kérdező kommentje:
jajjj neeeeeeeeem . :D Egész egyszerűen arról van szó , hogy elromlott az USB-s hangfalam és sima jack dugósat vett anya. (hozzáteszem az én gépemen minden usb-s..(y).A jack dugós dolgokat nem észleli mert a BIOS-ban minden usb-re van állítva.)És ehhez kéne ez a francos átalakító.:D
2012. szept. 4. 07:25
5/6 anonim válasza:
Na így már értem.
1500Ft a leggagyibb usb-s "hangkártya" pc bótban lehet kapni ilyet, de közvetlenül a gépbe dugd, akkor jó aa hangja, ha elosztóba teszed recsegni fog. Nekem is van ilyenem.
6/6 Just.R3D válasza:
Nahh hey-ho,én folytatnám ezt a kérdést,mivel nekem is ilyen problémám van,csak kicsit másképp.... tehát én szeretnék a "RockSmith" nevű játékkal játszani,amihez kell 1 Jack to USB kábel,amivel az igazi gitárodat feltudod kötni a PC/Xbox vagy PS2-3-ra..... csak h tiszta legyen mindenkinek miről is beszélek,itt 1 vidi...a srác is mutatja a kábelt...stb... https://www.youtube.com/watch?v=V7xVthRY2K0 (kicsit idegesitő a srác de a lényeg az elején van....) :D előre is köszi a válaszokat :) (mellesleg én már kerestem pc boltokban,és weboldalakon+ps és xbox weboldalakon de ott os off volt az egész) :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!