XBOX360-rendszer élet-halál kérdés, megoldása?
Sziasztok!
Google-n nem voltam annyira sikeres, remélem, ti tudtok segíteni.
A helyzet, hogy már jó pár éve van egy használtan vett, flashelt, hűtésmódosított XBOX Arcade-om, tökéletesen szuperált, és most zsákutcába keveredtem.
Az új fajta XBOX dvd-k azok a speckó abgx-es fajták, amin ugye egy picit több adat van, hogy ne lehessen egyszerűen kiírni. Ezt én egy módszerrel megoldottam, de a játékhoz így is úgy is frissítést kért a DVD, ami után kidobott a dashboard-ra.
Letöltöttem USB-re, és feltelepítettem a legújabb rendszerfrissítést, ami a nagy hiba volt, de erről én nem tudtam korábban. Az új rendszer már nem engedi lejátszani a régi (kiírt) játéklemezeket, teljesen védekezőképes. Ez egyébként hivatalos, hogy ezzel védekezik az X360, ez a legmodernebb rendszer. Amúgy, ha jól tudom, ez Lite-ra való, de ez már nem tuti. Tehát lett egy kis káosz a masinán, teljesen használhatatlan.
A nagy kérdésem, hogy van olyan szerviz, ahol képesek úgy belenyúlni a boxba, hogy tulajdonképpen teljesen újrapakolják a rendszerét, használhatóvá teszik, stb?
Köszönöm!
Melyik játékról van szó?
Melyik flash volt rajta?
Mennyi most a dash verziója?
Ha tudod, akkor mennyi volt frissítés előtt?
Élet-halál?
Azt hiszem alaposan meglepődnél egy orosz munkatáborban:)
- A játék a FIFA13-volt, de végül is a hibát nem az okozta.
- A gép 2006-os, előző tulaj flasheltette, így nem tudom - lehet e olyan, hogy abban az évben milyen flash volt legfrissebb. Gondolom 2.0-ás... de ez is csak találgatás.
- [link] - ez a legújabb frissítése az 15574-es.
- Az azelőtti verziószámát nem ismerem, mert játék pakolta fel (L.A. Noire), de ez volt a kinézet:
(csak a téma volt más)
Köszönöm!
Igen, a régi dash nem lenne a logikus, de az első fontos dolog volt számomra, hogy tudjam, megmenthető e egyáltalán a box, akár visszaállítással, hogy fussanak a régiek. Persze, akkor a megoldás végül az új flash. Arról tudsz írni, hogy a régi gamek patchelése hogy lehetséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!