Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » XBOX360-rendszer élet-halál...

XBOX360-rendszer élet-halál kérdés, megoldása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Google-n nem voltam annyira sikeres, remélem, ti tudtok segíteni.

A helyzet, hogy már jó pár éve van egy használtan vett, flashelt, hűtésmódosított XBOX Arcade-om, tökéletesen szuperált, és most zsákutcába keveredtem.

Az új fajta XBOX dvd-k azok a speckó abgx-es fajták, amin ugye egy picit több adat van, hogy ne lehessen egyszerűen kiírni. Ezt én egy módszerrel megoldottam, de a játékhoz így is úgy is frissítést kért a DVD, ami után kidobott a dashboard-ra.

Letöltöttem USB-re, és feltelepítettem a legújabb rendszerfrissítést, ami a nagy hiba volt, de erről én nem tudtam korábban. Az új rendszer már nem engedi lejátszani a régi (kiírt) játéklemezeket, teljesen védekezőképes. Ez egyébként hivatalos, hogy ezzel védekezik az X360, ez a legmodernebb rendszer. Amúgy, ha jól tudom, ez Lite-ra való, de ez már nem tuti. Tehát lett egy kis káosz a masinán, teljesen használhatatlan.

A nagy kérdésem, hogy van olyan szerviz, ahol képesek úgy belenyúlni a boxba, hogy tulajdonképpen teljesen újrapakolják a rendszerét, használhatóvá teszik, stb?

Köszönöm!

2012. okt. 4. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Melyik játékról van szó?

Melyik flash volt rajta?

Mennyi most a dash verziója?

Ha tudod, akkor mennyi volt frissítés előtt?

2012. okt. 4. 16:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Élet-halál?

Azt hiszem alaposan meglepődnél egy orosz munkatáborban:)

2012. okt. 4. 16:29
 3/9 A kérdező kommentje:

- A játék a FIFA13-volt, de végül is a hibát nem az okozta.

- A gép 2006-os, előző tulaj flasheltette, így nem tudom - lehet e olyan, hogy abban az évben milyen flash volt legfrissebb. Gondolom 2.0-ás... de ez is csak találgatás.

- [link] - ez a legújabb frissítése az 15574-es.

- Az azelőtti verziószámát nem ismerem, mert játék pakolta fel (L.A. Noire), de ez volt a kinézet:

[link]

(csak a téma volt más)

2012. okt. 4. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha vissza állítják neked ezt a rohadt régi dash t, akkor nem tudsz az újabb játékkal játszani. A flash pedig valószínűleg lt 2 volt. Én a helyedben flasheltetném most lt 3 -ra, és a régig játékokat, amivel esetleg most is játszanál újra patchelném, és ki írnám.
2012. okt. 4. 16:34
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igen, a régi dash nem lenne a logikus, de az első fontos dolog volt számomra, hogy tudjam, megmenthető e egyáltalán a box, akár visszaállítással, hogy fussanak a régiek. Persze, akkor a megoldás végül az új flash. Arról tudsz írni, hogy a régi gamek patchelése hogy lehetséges?

2012. okt. 5. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
2012. okt. 6. 14:22
 7/9 A kérdező kommentje:
thx. tehat csak a regibb jatekokon szukseges vegrehajtani ezeket a patchelesi lepeseket?
2012. okt. 6. 18:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindegyiknél ajánlott.
2012. okt. 7. 00:55
 9/9 A kérdező kommentje:
koszonom.
2012. okt. 7. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!