Mitől van a "kék halál", mindig indításkor adja be? Van, hogy 8x is resetet nyomok mire bejön a rendszer, aztán minden ok.
Figyelt kérdés
Már cseréltem vinyót,ram-ot,videókarit,de mégis ez van,újraraktam a rendszert már raktam fel win 7-et is,de semmi javulás,ha elindult utána akár egész nap is mehet...
Vagy valami az alaplappal van,vagy bios????
2011. márc. 19. 21:45
1/6 anonim válasza:
kék halálnál mit ír ki, ott kéne elolvasni mi nem tetszik neki?
2/6 A kérdező kommentje:
Elég sok mindent kiír,de a hibakód mindig más...
2011. márc. 19. 22:24
3/6 anonim válasza:
bios resetet próbálj meg. (alaplap kézikönyv)
4/6 anonim válasza:
Rakj fel rá egy ubuntu linuxot, ha fut rendesen, biztos nem hardver hiba. (Ennek is next next next telepítője van már.)
Winnél előfordul, hogy egy drivered (pl nem alaplapi hangkártyáé) összegabajodik a winnel. Nézegeted az error kódot és rakod fel a hotfixet, ha a hibaleírásban "magadra ismertél".
5/6 anonim válasza:
Sőt, elég a live cd, azt fel sem kell rakni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2011. márc. 20. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!