Milyen fényképezőt vegyek? ár:~70e
Az össz értéke az egész szettnek, ne legyen több mint 80e forint (vagy csak akkor, ha nagyon kiemelkedő a különbség a drágább javára)
Feltételek: tükörreflexes, gyors képfeldolgozás (mentés), raw mód, és full manuális beállítások (iso, rekesz, záridő).
A megapixelháborúba nem vagyok érdekelt, ezért 8Mp körül már bőven elég. :)
Jah és az objektívet is számoljuk bele, amit kinéztem (tudásilag) az egy 50mm f1.8 as (olcsó, és nagy fényerejű)
a géphez adjuk hozzá az obi árát is, és így se haladja meg a 80.000 forintot.
Mit vegyek?
azért a 20, és 30 közt van más különbség is, mint csak az lcd, ezért is "nem merek" lejjebb menni a számokban. :P
és autofocust nem használnék soha, de nem tudom, hogy m42 es régi obikkal vajon a focus érzékelő megy-e?
(mert nem kell nekem az autofocus motorja, csak a kijelzőn mutassa, hogy hol éles. :P)
és azért kérdeztem a 30d-t, mert masszívabb, strapabíróbb, és azért nem utolsó sorban 100.000 expóra gyártva... (a műanyag vázak azért biztos nem bírnak ennyit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!