Miért kapcsolt be?

Figyelt kérdés
Egy éjszaka a szekrényemben tárolt elemes Sudoku ismeretlen okokból egyszer csak bekapcsolt és furcsa "fehér zajt" hallatott. Nem esett rá semmi egészen szabadon volt. Kikapcsolás után néhány perccel ismét bekapcsolt és utána kivettem belőle az elemeket szerencsére akkor már nem csinálta. Az volt a furcsa az egészben, hogy olyan hangot adott ki, melyet eddig még soha és az egész kijelzője működött és olyan dolgokat írt ki, melyeket nem kellett volna kiírnia. Nem a Sudoku volt az első esetem. Mikor kicsi voltam volt egy szintén elemmel működő játékom egy dob és az is egyszer csak bekapcsolt egy este pedig senki nem nyúlt hozzá. Rendszerhiba, vagy valami természetfeletti lehetett?
2012. okt. 2. 21:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!