Ps3 slim vagy ps3 super slim?

Figyelt kérdés
a kérdés adott, jobb az új super slim vagy nagyjából ugyan ott van? vásárlás előtt állok.

#PS3 #Sony #konzol #slim. super slim
2012. okt. 1. 00:32
 1/3 anonim válasza:
100%

Szia!

A Slim és a Super Slim közötti különbség csak annyi, hogy a Super Slim kisebb, kevesebb áramot fogyaszt minimálisan, új disegn-t kapott és 12GB flash memóriával vagy 500GB-os tárhellyet lehet választani. Az 500GB-os valamennyivel drágább. Azt még hozzáfűzném, hogy ha a Slim-et vennél, akkor nézd az alaplap típusát, hisz a 320GB-os alatti Slim PS3 CECH-3004A típusú az alaplap, ahol még akadhatnak alaplapi problémák. De már a PS3 Slim 320GB-os szériánál már az alaplap CECH-3004B típusút kapott, ahol kiküszöbölték ezt a hibát.

Én épp ezért vettem PS3 Slim 320GB-ot.

Ui.: A Super Slim már mind CECH-3004B típusú alaplapot kapott.

Remélem tudtam segíteni.

Más különbségről nem tudok. :)

2012. okt. 1. 08:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Jobbnak semmiképp sem jobb, az viszont már más kérdés, hogy rosszabb-e.

Ha a design és a lemezbetöltő rendszer bejön, akkor nyugodtan vedd meg.

Nekem nem jön be ez az elhúzós dolog, meg sokkal modernebbnek tűnik a "lemezbekapós" rendszer ami a slimnél van.

Árban viszont megéri a super slim, 64k-ért van az 500 gigás, míg a 320 gigás slim 61k, csak 3-mal drágább és +180 giga.

Illetve ami még jobban megéri: 500 gigás super slim + GT5 Academy Edition + Uncharted 3 GOTY 72 vagy 73k-ért a platinumshop-nál, használtan is drágábbra jönne ki a játék, ott meg zsír újat kapsz hozzá.

2012. okt. 1. 16:30
 3/3 anonim válasza:

ha még aktuális csekkold le ezt a ps3-at vaterán,járnak hozzá eredeti játékok,garis,alig volt használva!

[link]

2012. okt. 3. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!