Mi a különbség PS3 Slim és Super slim között?
Mi a különbség PS3 Slim és Super slim között? Részletes összehasonlítást kérnék! Te melyiket ajánlod? Melyiket érdemesebb megvenni? Mik a tapasztalatok?
Köszönöm szépen mindenkinek! A válaszolók közt kisorsolok egy pendrive-ot október 10-én! Kérlek próbáljatok értelmes választ adni.
Szerintem csak kisebb és a fedele eltolós. Én superslimet fogok venni mert 500gigás,de a slim kicsit jobban tetszik kinézetre. Tapasztalata a supeslimmel még senkinek nem lehet.Azt ajánlom amelyik neked jobban tetszik. :)
Superslimem lesz azt már tudom. :)
Szia!
A Slim és a Super Slim közötti különbség csak annyi, hogy a Super Slim kisebb, kevesebb áramot fogyaszt minimálisan, új disegn-t kapott és 12GB flash memóriával vagy 500GB-os tárhellyet lehet választani. Az 500GB-os valamennyivel drágább. Azt még hozzáfűzném, hogy ha a Slim-et vennél, akkor nézd az alaplap típusát, hisz a 320GB-os alatti Slim PS3 CECH-3004A típusú az alaplap, ahol még akadhatnak alaplapi problémák. De már a PS3 Slim 320GB-os szériánál már az alaplap CECH-3004B típusút kapott, ahol kiküszöbölték ezt a hibát.
Én épp ezért vettem PS3 Slim 320GB-ot.
Ui.: A Super Slim már mind CECH-3004B típusú alaplapot kapott.
Remélem tudtam segíteni.
Más különbségről nem tudok. :)
Mindenféleképpen Super Slim-et ajánlanám! Mivel:
A super slim már jasperes ami aztjelenti hogy nem szar ónnal van forrasztva a proci az alaplaphoz. Így igen kicsi az esélye annak hogy kiolvad. Így nem lesz piros ledes hibád.
A régi Ps3-aknak mint az xbox-nak is forrasztva volt a procija,így sorra sültek ki. Lehet hogy csúnya a Super slim, de az ameddig ki nem gyullad addig szolgálni fog. Saját tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!