Szeretnék venni egy tabletet és ezek tetszenek, szerintetek melyik a jobb?
A helyedben nagyon meggondolnám ezeknek a készülékeknek a megvásárlását az alábbiak miatt:
-Semmilyen hivatalos teszt nincs róluk.
-Nem léteznek felhasználói tapasztalatok.
-Nincs hozzájuk semmilyen hazai terméktámogatás.
-Nincs hazai support.
-Nincs érvényes hazai garancia, vagy szervizlehetőség.
-Abszolút Noname gyártó. Semmit nem tudni róluk.
-A You Tube videókon látható bemutatókon nem életszerű használat látható. Egyértelműen látszik, hogy nem hajtják meg a gépet.
Oké, az árából adódóan egy "B" kategóriás, abból is alsó szegmensbe tartozó gépnél ne várjunk csodát.
Mindenképp gondold meg ezt a vásárlást.
Nézz szét itthon is vásárlás előtt. Ebben az árban van hasonló tudású, megbízható tablet, teljes körű terméktámogatással, szervizzel, garanciával, hivatalos tesztekkel, és széles felhasználói táborral.
Nézd meg ezeket:
Minden készüléknek van saját magyar nyelvű fóruma, ahol a forgalmazó szakembere is aktívan hozzászól a témákhoz, és segít ha kell.
A fórumokat itt találod:
A félreértések elkerülése végett...
Nem lebeszélni akarlak az általad megjelölt termékekről, de fölöslegesen nem érdemes kockáztatni.
Nem vagyok a ConCorde embere, sem felhasználója, pusztán nyomon követem a fórumokat, és a készülékekről kialakult véleményeket, hogy egy későbbi vásárlásnál segítsenek a döntésben.
Remélem tudtam segíteni :)
Köszönöm a választ :)
teljesen igazad van.
a ConCorde tab 7015 nagyon meghtetszett, főleg hogy lehet rá pendrive-ot csatlakoztatni :D
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!