Milyen laptopot vegyek?

Figyelt kérdés
Megbízható márka kellene! Köszi!
2009. aug. 3. 21:01
 1/9 anonim válasza:
asus,msi ezek jók tudok még többet is csak elfelejtettem:S
2009. aug. 3. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Informatikus ismerősöm szerint nem szabad venni: Acer-t, HP-t, és Fujisu Siemens-et. Utóbbi pl megszüntette a szerződést a Fujisu-val, és nagyon nehézkes az esetleges szervízeltetés.

A legmegbízhatóbb véleményem szerint a DELL és a Toshiba. Hosszú évek tapasztalata mondatja velem, hogy hosszabb távon mindenképp ez a két márka, amivel bármikor kezdenék.

2009. aug. 3. 21:15
 3/9 anonim válasza:

Ez így kicsit azért tág megfogalmazás, nem ártana tudni, hogy milyen árkategóriában szeretnél vásárolni, mire használnád leginkább, ebből kiderül hogy miben legyen erős; proci, memória, esetleg a grafikus kártya.

Dell gépek nagyon jók, de normál, otthoni használatra, netezésre nagyon drágák, Apple gépei szintén nem olcsók, és előtte nézz pár videót a rajtuk található Mac OS X operációs rendszerről, mert van, akinek az nem tetszik, mivel az alapvető windowsos alkalmazásai helyett itt másokat kell használni, melyek igaz jobbak, de elsőre furcsák lehetnek. Normál használatra, Asus, HP, ezek elég jók ár/teljesítményben, az akkumulátort meg fórumokon kell megtudakolni a tulajoktól, meddig, mennyire bírja.

2009. aug. 3. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
én toshibát vennék, ha tehetném.
2009. aug. 3. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát itt főleg a következő dolgoktól függ:

Pénz, ahogy leírtad márka, használati célod(játékra stb.). Főleg ezek azok.

Na most, megbízható márkának én megemlíteném a Fujitsu-t, MSI-t, Toshiba-t, ezek jók. Ide írhatnám még az Acert is, de nekem az volt és tönkrement, így nekem nem nsgyon megbízható.

Használati cél: játékra gamer laptop, de akkor inkább PC, egyszerű, általános használatra(tehát nem játék) egy gyengébb kategória is megteszi.

Utóbbi 2-től függ, hogy mennyit költesz bele.

Ha elfogadod az én javaslataimat:

A márka annyira nem számít, min1ik jó.

Ha játszani akarsz vele, inkább konzolt vásárolj!

Ha általános célokra akarod használni, akkor meg inkább javaslom, hogy Mac-et vegyél, borsos ára van, az igaz, de hidd el, ezzel soha nem lesz gondod, tapasztalatból és mások véleményéből tudom(vírus, kékhalál, fagyás - nincs MacBookon):)

2009. aug. 4. 15:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Általános használatra kellene, 150.000 HUF-ig. Mivel egyáltalán nem értek a laptopokhoz (számítógépekhez), ezért csak egy megbízható márka kellene. A többit segítséggel megoldom. Csak eddig nem nagyon tudtak még márkát sem tanácsolni.
2009. aug. 4. 19:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként néztem HP-t, de zavar, hogy csak 1 év garancia van rá. Az édes kevés...
2009. aug. 4. 19:31
 8/9 anonim válasza:
a fujitsu siemens az nem jó!!én tudom mivel az unokatesóm gépekkel foglalkozik az technikusnak vagy nem tudom már minek tanul de ő segített nekünk is laptopot választani és az asussa nincs semmi gondunk de a fujitsu vagy mi az rossz!
2009. aug. 9. 09:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a Fujitsu pedig nagyon is jó. 5 éve van nekünk, és őszintén mondom(tehát nem kamu), nem volt vele baj, csak vírus, de hát az más.
2009. aug. 11. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!