Milyen laptopot vegyek?
Informatikus ismerősöm szerint nem szabad venni: Acer-t, HP-t, és Fujisu Siemens-et. Utóbbi pl megszüntette a szerződést a Fujisu-val, és nagyon nehézkes az esetleges szervízeltetés.
A legmegbízhatóbb véleményem szerint a DELL és a Toshiba. Hosszú évek tapasztalata mondatja velem, hogy hosszabb távon mindenképp ez a két márka, amivel bármikor kezdenék.
Ez így kicsit azért tág megfogalmazás, nem ártana tudni, hogy milyen árkategóriában szeretnél vásárolni, mire használnád leginkább, ebből kiderül hogy miben legyen erős; proci, memória, esetleg a grafikus kártya.
Dell gépek nagyon jók, de normál, otthoni használatra, netezésre nagyon drágák, Apple gépei szintén nem olcsók, és előtte nézz pár videót a rajtuk található Mac OS X operációs rendszerről, mert van, akinek az nem tetszik, mivel az alapvető windowsos alkalmazásai helyett itt másokat kell használni, melyek igaz jobbak, de elsőre furcsák lehetnek. Normál használatra, Asus, HP, ezek elég jók ár/teljesítményben, az akkumulátort meg fórumokon kell megtudakolni a tulajoktól, meddig, mennyire bírja.
Hát itt főleg a következő dolgoktól függ:
Pénz, ahogy leírtad márka, használati célod(játékra stb.). Főleg ezek azok.
Na most, megbízható márkának én megemlíteném a Fujitsu-t, MSI-t, Toshiba-t, ezek jók. Ide írhatnám még az Acert is, de nekem az volt és tönkrement, így nekem nem nsgyon megbízható.
Használati cél: játékra gamer laptop, de akkor inkább PC, egyszerű, általános használatra(tehát nem játék) egy gyengébb kategória is megteszi.
Utóbbi 2-től függ, hogy mennyit költesz bele.
Ha elfogadod az én javaslataimat:
A márka annyira nem számít, min1ik jó.
Ha játszani akarsz vele, inkább konzolt vásárolj!
Ha általános célokra akarod használni, akkor meg inkább javaslom, hogy Mac-et vegyél, borsos ára van, az igaz, de hidd el, ezzel soha nem lesz gondod, tapasztalatból és mások véleményéből tudom(vírus, kékhalál, fagyás - nincs MacBookon):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!