Playstation tomb raider játék, melyik volt ez?

Figyelt kérdés

Régen volt egy playstation tomb raideres játékom,nem tudom mi volt a címe,már nincs meg,

az volt benne,hogy az elején egy épületben kezdődött mentem előre és volt egy út jobbra,onnét 2 doberman kutya jött ki,le kellett lőni, ott a helység közepén egy szökőkút volt,szökőkúttól jobbra volt egy rácsos kapu,azt ki kellett nyitni,föl kellett menni egy emeletre asszem és onnét kötélen át kellett menni a másik oldalra,és azt hiszem egy piros ruhás embert kellett lelőni vagy üldözni,a többi útra nem nagyon emlékszem,de volt egy olyan rész,ahol medence vagy valami volt,és annak az alján volt valami bejárat másik helységbe,

meg volt olyan is,hogy egy nagy épület ilyen kertel,emg fákkal,a házak tetején kellett menni és volt 2 vagy 3 ember akik beszélgettek,meg kellett őket ölni asszem,tovább nem jutottam.

Ha valaki tudja a játék teljes címét,írja le,nagyon megköszönném!!!!

2012. szept. 29. 15:40
 1/4 anonim válasza:

Tomb Raider - Chronicles?

nem biztos.. de az hasonlóképpen kezdődik :)

2012. okt. 2. 16:44
 2/4 anonim válasza:
Az 5. rész lesz az :) A Chronicles ;)
2012. okt. 3. 14:55
 3/4 anonim válasza:
Előző vagyok, ez talán segít! :) http://www.youtube.com/watch?v=Qoj0rqb4JYk
2012. okt. 3. 14:57
 4/4 A kérdező kommentje:
ez volt,köszi
2012. okt. 3. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!