5.1es hangfal szett. Valyon mi lehet? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok, vettem egy 5.1-es Genius hangfalszettet, amit 3 jack dugós kábellel lehet rákötni a gépre. Az lenne a gond,hogyha bedugom hátra mind a 3at, akármilyen variációban, akkor csak a zöld kimenetre kötve szólal meg...pl.: hátsó kettő vagy első kettő vagy mély+center. most bedugtam a mélyet hátra, elől meg van fülhallgató kimenet oda meg egy másikat (elsőkét) és így ezek rendben vannak, csak a hátsó kettő nincs.. Ez attól lehet,hogy a hangkártyám csak integrált? Vagy esetleg van más megoldás? Hozzáteszem, volt már ezelőtt egy 5.1esem, azzal minden rendben volt. Válaszokat előre is várom!2012. szept. 27. 19:03
1/4 A kérdező kommentje:
Vajon*
2012. szept. 27. 19:06
2/4 anonim válasza:
És azt a korábbi 5.1-est hova dugtad, hogy szólt? Ugyanide? Azt nem hinném...
A PC hangkártya csatlakozói: hangszóró sztereo ki, mikrofon sztereo be, line in (azaz be)..
Ez a 3 dughely, ebből csak 1 (sztereo) ki....
Ez szólaltatja meg a hangfalszett aktuális csatotnáját.
Megoldás: 5.1 PC kártya, megfelelő számú kimenettel..
3/4 anonim válasza:
Kétféle megoldás lehetséges:
1. Felvétel amit hallgatsz, az csak két csatornás (sztereo).
2. Hangkártyád szoftvere két hangszóróra van beállítva, ezért oda "küldi" az összes hangot.
4/4 A kérdező kommentje:
A korábbi 5.1est ugyanoda dugtam be mind a 3 csatlakozóját, mint ennek ami van. 5 csatlakozó van a gép hátulján, és olyan színekbe volt a korábbi, mint a jack dugó színe, és akkor jó volt. Ezzel nem tudom mi lehet. Esetleg lehet valahogy működni valami beállítással,hogy 5.1ben adja le ?
2012. szept. 27. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!