Hogyan tudnám csatlakoztatni az 5. 0-ás hangfalaimat a számítógépemhez?
A gépben van 5.1-es hangkártya, de jack dugókat lehet beledugni (3 out és 2 in) + valami SPDIF, míg amit vettem 5.0-ás hangfalakat (Kenwood KS-2200HT Hangfal) azokhoz mind az 5 hangfalnak van 2db. csupaszvégű audió kábele, tehát összesen 10 kábel.
Mit tegyek? SEGÍTSÉG!
Köszi! Sajnos már én is rájöttem, hogy kár volt ilyet venni, mert így még plusz sok 10ezret költhetek rá....
Egyébként nagyon rendes tőled, hogy így összeszedegettek nekem, hogy mi kell hozzá. Sok ++++++++++++
Szia
Igazán nincs mit.
És mit kezdesz a kenwood szettel ?
Egyébként egy ilyen genius 5050 V2 vagy a 4000 -es szerintem nem lenne rossz választás ha 5.1 et szeretnél.
Kb 15-25 m2 es helységbe megfelelőek, ha szépen el vannak rendezve. :)
Szia
Igazából nekem van 5.1 erősítőm és hozzá épített hangfalaim, meg külön stereó szett is érzékeny hangfalakkal így nem tudnék velük mit kezdeni.
Itt meg tudod lesni :
Hali
1x kell megvenni a jót. Gondolkodtam végfokban a giant hangfalakhoz de arra még gyűjtenem kell, végül is elég lenne 2x120w is.
30w -on meghajtva ~115dB (Philips hifi)
120w -on meghajtva ~121dB
Egy átlag somogyi hangfalhoz ami ~90dB körüli ~1000w kellene, hogy elérje ezt a teljesítményt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!