Ti mennyit gépeztek egy nap?
Figyelt kérdés
Különösen érdekel a 14-18 évesek válasza.2012. szept. 25. 20:38
1/8 anonim válasza:
Szia!
Nemsokára 14 éves lány vagyok, én max napi 1 órát.
Többre nincs is időm...
2/8 anonim válasza:
17L
amint felkelek/hazaérek bekapcsolom, és mikor fekszem, akkor ki.. ugy ténylegesen viszont nem tudom mennyit:DD de lényegében nekem mindenhez kell is, házi, hobbi, filmek (tv t szinte be se kapcsolom) szal igen, meghalnék nélküle ^^,
3/8 anonim válasza:
Attól függ. Hétközben ahogy van időm, akkor általában max. 2 órát. Hétvégén meg többet. Akkor meg egy nap kb. olyan 5órát, nyilván nem egyhuzamban. Mondjuk van mikor kicsit kevesebbet, mert nincs kedvem géphez ülni, vagy nem vagyok otthon.
4/8 anonim válasza:
ha tanítási nap van kb. 5 óra hossz, de ha sok házi van be se kapcsolom sajna. ha nincs viszont tanítási nap felkeléstől az elalvásig. 15L
6/8 anonim válasza:
8 óra hétvégeken 12 max 6 óra programozás 2 film 3 prog tanulás többi tanulás áltag 8 óra.
18 éves vagyok.
7/8 anonim válasza:
Hétköznap 2-3, hétvégén 3-4-5, de nem egyhuzamban. Hétköznap inkább kint vagyok és görkorizok, vagy ilyesmi.
Van, amikor rákapok egy sorozatra, filmre, animére, és napi 10-12 óra egyhuzamban 1-2 napon keresztül, de ilyen ritkán fordul elő.
14/L
8/8 szmitio válasza:
általánosba járok, suli időbe 11-12 órát hétvégén meg 17-18 órát 15 éves fiú vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!